Γινόταν το πιο ακριβό αυτοκίνητο να μην είναι Rolls-Royce;

Το μοντέλο La Rose Noire Droptail είναι για εκείνους που αισθάνονται VIP και πληρώνουν για αυτό.

Είναι μεγάλη αλήθεια πως ακόμα και αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, η πρώτη μάρκα που θα σου έρθει στο μυαλό είναι εκείνη της Rolls-Royce και όχι άδικα.

Άλλωστε είναι μια μάρκα αυτοκινήτου που έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια και αμάξια υψηλού κύρους, κάτι που αποτυπώνεται περίφημα από τα ονόματα των μοντέλων της, Wraith ή Ghost, αλλά και από την τιμή τους. Επομένως, οι πιθανότητες να μην ανήκε στην Rolls-Royce το πιο ακριβό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ήταν πραγματικά μία στο εκατομμύριο.

H Rolls-Royce Spectre είναι ένα concept car 100+ ετών που μπαίνει σε παραγωγή

Γνωρίστε την πανάκριβη La Rose Noire

Και μόνο από το τελευταίο κομμάτι του ονόματός της (σ.σ. Noire) καταλαβαίνει κανείς ότι έχει ένα ύφος απαιτητικό. Πρόκειται για την ακριβότερη Rolls-Royce που κατασκευάστηκε ποτέ με τα 30 εκατομμύρια δολάρια που κοστίζει να την κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας των ακριβότερων μοντέλων ever.  

 

 

Είναι το πρώτο δίθυρο, ανοιχτό διθέσιο όχημα που κατασκευάστηκε ποτέ από την Rolls-Royce, το Droptail και τροφοδοτείται από έναν V12 κινητήρα 6,75 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 563 ίππους.

Ας την απολαύσουμε στις παρακάτω φωτογραφίες γιατί είναι κομματάκι δύσκολο να την αποκτήσουμε:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved