Η νέα Porsche Gemballa Avalanche βγάζει 820 άλογα

Τα ματιά μας, βέβαια, πονάνε με το μοβάκι.

Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης μας φτιάχνει τη διάθεση αυτές τις μέρες με τα αριστουργήματα που παρουσιάζονται στο σαλόνι της. Σειρά είχε η νέα Porshe Gemballa Avalance που έκανε τα μάτια μας να χαζέψουνε και την καρδιά μας να πεταρίσει καθώς μας φανταζόμασταν να τη βάζουμε μπρος και να ακούμε τη γλυκιά μουσική του κινητήρα της.

Τώρα να σου πούμε σε περίπτωση που δεν ξέρεις πως η γερμανική εταρεία Gemballa, εδω και 34 χρόνια, βελτιώνει τα υπεραυτοκίνητα της Porsche και της McLaren δίνοντας ακόμα περισσότερη δύναμη σε αυτά τα θηρία. Η παρακάτω φωτογραφία θα σου θυμίσει (αν είσαι παλιός) και θα σου μάθει (ας είσαι νέος) μια παλιότερη συνεργασία τους από τα 1985.

gemballa 1985

Επειδή, λοιπόν, η Porsche είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που σέβεται την παράδοσή της και τιμάει το παρελθόν της μας παρουσίασε πριν λίγες ημέρες ένα νέο μοντέλο που «πατάει» στην Porsche 911 και ονομάζεται Gemballa Avalanche (ακριβώς όπως και το μοντέλο του 1985 με άλλα λόγια). Ένα φόρο τιμής δηλαδή που όμως έχει μία βασική διαφορά: αντί για 395, αυτή εδώ «βγάζει» 820 άλογα!

Έχουμε μονάχα μία ένσταση για αυτό το αμάξι-όνειρο. Ρε παιδιά επιλέξατε να την παρουσιάσετε με μοβ χρώμα; Είναι δυνατόν; Όχι, αλήθεια τώρα, μοβ; Εμείς της Porsche μας τις αγαπήσαμε κλασικές και στιλάτες, δε θέλουμε να θυμίζουνε τα «τούμπανα» που κατεβαίνουν στα «Λιμανάκια» ούτε τρέιλερ από το Fast and Furious. Έκαστος στο είδος του!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved