To all-day ντύσιμο είναι το ζητούμενο του σύγχρονου άντρα

Γιατί δεν είναι μόνο τι φοράς, αλλά πόσο μπορεί να σε υποστηρίξει.

Οι ρυθμοί της πόλης ομολογουμένως είναι δύσκολοι. Όλα τριγύρω σου κινούνται με τέτοια ταχύτητα, που για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις της ημέρας πρέπει να ξέρεις να παίξεις έξυπνα. Το ίδιο συμβαίνει και με το στυλ του σύγχρονου άντρα. 

Θα θέλαμε πολύ να έχουμε όλο τον χρόνο δικό μας. Να έχουμε την ευελιξία να ντυθούμε αναλόγως για την κάθε περίσταση. Αλλά με τους χρόνους του σήμερα, αυτό είναι σχεδόν αδύνατον. Αν λοιπόν είναι κάτι που χρειαζόμαστε σήμερα,  είναι οι  έξυπνοι συνδυασμοί που να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις μας όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα all-day ντύσιμο δηλαδή. Και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που θα βρει κανείς τα ρούχα της Napipijri στη ντουλάπα μου.

Το γραφείο μπορεί να μην έχει dress code, αλλά απαιτεί έξυπνο ντύσιμο. Αυτό το «smart casual» που λένε και οι πιο σχετικοί με το άθλημα. Και όταν μετά το γραφείο έχεις κάποιο ραντεβού ή θες να ξεκλέψεις χρόνο για ένα καφέ, δεν θέλεις να τριγυρνάς κουμπωμένος με γραβάτες, αλλά ούτε με την φόρμα του γυμναστηρίου. Θέλεις συνδυασμούς σαν και τους παρακάτω.

col1

Καρό πουκάμισο που μπορείς να αφήσεις είτε ανοιχτό και να το συνδυάσεις με t-shirt, είτε να το συνοδέψεις κάποιο jean. Εναλλακτικά, το πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα slim fit πουκάμισο (σ.σ.: όπως το σκούρο μπλε Grims), όχι μόνο σου δίνουν ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα για το γραφείο, αλλά είναι και ένας κομψός συνδυασμός για τον απογευματινό καφέ ή εκείνο την ταινία που έχεις να δεις το βράδυ. Και μια καλή τσάντα για τα προσωπικά σου αντικείμενα δεν θα σου κάνει κακό. Ίσα ίσα θα σου προσθέσει και στυλ.

45306358LL 14 n f

Τα παπούτσια, στο δικό μου το μυαλό, είναι  μία κατηγορία μόνα τους. Υπάρχουν άνθρωποι που αξιολογούν ολόκληρη την εμφάνιση σου από το παπούτσι.Στην προκειμένη περίπτωση, οι περισσότεροι άντρες κοιτάμε δύο πράγματα: να είναι ωραίο οπτικά και να είναι άνετο. Οτιδήποτε άλλο, απλά δεν είναι αρκετά καλό. Και το ταξιδιάρικο Trygve με το μιλιταριστικό look και τη λαστιχένια σόλα, δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και σαν επιλογή και σε περίπτωση που «τα γυρίσει» ο καιρός.

TRYGVE copia

Η δική μας ημέρα τελειώνει απλά. Είτε με φίλους, είτε με κορίτσι.  Αλλά σίγουρα με προπόνηση πριν αυτά.  Και όσον αφορά την ιεροτελεστία του γυμναστηρίου, τον σάκο για το «gym» τον έχεις πάντα έτοιμο από πριν και μέσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου για να μην ψάχνεσαι. Μέσα στα απαραίτητα, υπάρχει πάντα -μα πάντα- μια ζεστή μάλλινη ζακέτα, ώστε να μπορέσεις ν’ αλλάξεις στα αποδυτήρια χωρίς να ανησυχείς για το κρύο. Και όλα πάνε ρολόι.

tyu

Αυτό είναι που ζητάει ένας σύγχρονος άντρας από τα ρούχα σήμερα. Να μπορούν να τον στηρίξουν όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς το στυλ του να χάνει την αίγλη του ή να αμφισβητείται. Να δείχνει το ίδιο γοητευτικός και αρρενωπός τόσο στα meetings του γραφείου, όσο και στον στον καφέ, το σινεμά ή το ποτό. Να είναι τόσο ευρηματικός που να μπορεί να φέρει αυτή την «επανάσταση», μέχρι και την ώρα που θα βρεθεί στο γυμναστήριο.

Πάλι καλά που υπάρχει και η Napapijri.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved