Πέντε επιλογές ζωής που θα ισχυροποιήσουν το αντρικό σου status

Κανείς δεν είναι Tom Hardy, σίγουρα όμως μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.

Υπάρχουν χαρακτηριστικά που διακρίνουν έναν άντρα και ισχυροποιούν το status του και τι σημαίνει αυτό; Μπορεί το αληθινό μεγαλείο ενός άνδρα να προέρχεται από τα εσωτερικά του χαρίσματα, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν και μερικά «σύμβολα» που διακρίνουν ένα αρσενικό που φαίνεται να «πατάει καλά» στα πόδια του. Συγκεντρώσαμε μερικά χαρακτηριστικά που θεωρούμε ότι κάνουν έναν άντρα καλύτερο και εξωτερικά και εσωτερικά.

Γιατί είναι αναγκαίο κάθε άντρας να έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ;

1. Ρολόι

Πάντα ένα καλό ρολόι για έναν άντρα ανήκει στην κατηγορία με τα απαραίτητα. Είναι σημαντικό να έχεις ένα ωραίο ρολόι, καθώς προσθέτει μία παραπάνω πινελιά κύρους στην εικόνα σου. Μπορεί η κατάλληλη επιλογή συχνά να εξαρτάται από το κοινωνικό πλαίσιο, ωστόσο η κομψότητα ενός ρολογιού με δερμάτινο λουράκι μένει διαχρονική. Βέβαια, είναι κατανοητό ότι δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα για κάτι πολύ ακριβό -όμως μπορείς να κάνεις την έρευνα αγορά σου και να βρεις κάτι ποιοτικό.

 

 

2. Ποιοτικά υποδήματα

Ανέκαθεν, τα παπούτσια ήταν σύμβολα δύναμης στην ελίτ. Σήμερα, παρόλο που όλοι αγοράζουμε παπούτσια από όλες τις κατηγορίες, αυτό το σύμβολο-δύναμης εξακολουθεί να υπάρχει. Τα παπούτσια είναι κομμάτια ρουχισμού που οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν και να βασίζουν την κρίση τους (ακόμα και υποσυνείδητα). Εάν φοράς ωραία παπούτσια «μαρτυρούν» ότι είσαι ένας κομψός άντρας με καλό μάτι. Μοιάζεις με κάποιον που φροντίζει καλά τον εαυτό του. 

Πέντε μύθοι για το αντρικό στιλ που πλέον έχουν καταρρεύσει

3. Ισχυρές πεποιθήσεις

Εφόσον έχεις ισχυρές πεποιθήσεις, δεν θα πρέπει να έχει σημασία αν οι άλλοι σε σκέφτονται λιγότερο. Τα άτομα που συμμερίζονται τις πεποιθήσεις σου θα έλκονται από το θάρρος και τη δύναμη σου. Αυτή η ιδιαιτερότητα μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία σου, καθώς σε κάνει ξεχωριστό.

4. Ο περίγυρος

Οι άνθρωποι επηρεάζονται βαθιά από το κοινωνικό τους περιβάλλον. Είτε αφορά την προσωπική αντίληψη είτε το πώς μας βλέπουν οι άλλοι από έξω, τείνουμε να σχηματίζουμε μια ομαδική ταυτότητα και να ευθυγραμμιζόμαστε με ορισμένες αξίες. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι καλό. Σας καλεί να είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με τους ανθρώπους που θέλετε να είναι μέρος της ζωής σας. Σκέψου καλά ποιον θέλεις για παρέα σου.

5. Η τεχνολογία 

Χρησιμοποιούμε τους φορητούς υπολογιστές, τα tablet και τα κινητά μας τηλέφωνα καθημερινά. Είτε μας αρέσει είτε όχι – τα gadget μας έχουν λόγο για το πώς μας βλέπουν οι άνθρωποι. Θέλουμε να δείξουμε στους φίλους και τους συναδέλφους ότι είμαστε «μέσα στα πράγματα» – και ότι μπορούμε να αλλάζουμε smartphone κάθε δεύτερη χρονιά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ένα σκασμό χρήματα, αλλά να έχεις κάτι ποιοτικό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved