4 τρόποι για να φαίνεσαι πιο ψηλός

Εύκολοι τρόποι για να βάλεις μπόι. 

Το ύψος είναι κάτι που δεν αλλάζει, σιγά το νέο θα μου πεις. Και πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι χωρίς να του ασκούμε κριτική για όσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Όμως μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν για να αισθανόμαστε καλύτερα. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές όχι για να αισθανθείς ψηλότερος, αλλά ενδεχομένως για να αισθανθείς καλύτερα.

Ακριβώς γιατί σε χαλάει να είναι η γυναίκα ψηλότερη από εσένα;

1. Εφαρμοστά ρούχα

Αν θέλεις να φαίνεσαι πιο ψηλός, πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα ρούχα σου έχουν καλή εφαρμογή. Μην φοράς ρούχα που είναι φαρδιά ή θέλουν κόντεμα. Επίσης, οι πιο συνηθισμένες αλλαγές που χρειάζονται οι κοντοί άνδρες στα ρούχα τους είναι: Στρίφωμα και κόντεμα στο παντελόνι.

2. Χρώματα χαμηλής που κάνουν χαμηλό contrast ή μονόχρωμα

1. Μείνε στην ίδια οικογένεια χρωμάτων -το να μένεις στην ίδια χρωματική οικογένεια βελτιώνει την εικόνα και δίνει ένα επιμηκυντικό αποτέλεσμα.

2. Ανοιχτά ή σκούρα χρώματα – τα χρώματα  που κάνουν αντίθεση, θα κρατήσουν τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματός σου.
Δεν χρειάζεται να είσαι πλήρως μονόχρωμος - τα παρόμοια χρώματα λειτουργούν επίσης καλά στην εμφάνιση. Για παράδειγμα, φόρα ένα πιο σκούρο πουκάμισο με το navy παντελόνι σου.

3. Ρίγες

Όταν πρόκειται για ρούχα για κοντούς άντρες, ένας από τους πιο γνωστούς κανόνες είναι «χωρίς οριζόντιες ρίγες». Στην πραγματικότητα όμως, μπορείς να φοράς οριζόντιες ρίγες αρκεί να είναι αρκετά στενές, δηλαδή να εφορμόζουν καλά πάνω σου. Και σίγουρα μπορείς να φοράς και κάθετες ρίγες. 

Σε ποιες χώρες ζουν οι ψηλότεροι άντρες;

4. Αξεσουάρ

Πρόσεξε επίσης τα αξεσουάρ σου να έχουν μικρό μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαίνονται ανάλογα με το σωματοτυπό σου. Φόρεσε διακριτικά αξεσουάρ στο πάνω μέρος του σώματός σου γιατί θα τραβήξουν τα βλέμματα των ανθρώπων ψηλά.

Τα καπέλα και τα κασκόλ είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσεις λίγο ύψος στο ντύσιμό σου κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Επίσης, μπορούν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά σου. Αν έχεις πράσινα μάτια, τότε ένα πλούσιο, σμαραγδένιο πράσινο φουλάρι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα τονίσεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved