5 tips για να αρχίσεις να φαίνεσαι και να δείχνεις άνετος

Δεν είναι ότι θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

To θέμα δεν είναι να προσπαθήσεις να φαίνεσαι cool, το θέμα είναι να είσαι κιόλας. Καταρχάς, μία αναγκαία διευκρίνηση για να εκπέμπεις coolness πρέπει να νιώθεις και με τον εαυτό σου καλά, αλλιώς όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα βγει τίποτα τέτοιο προς τα έξω. Τώρα, βέβαια μπορούμε να προσπαθήσουμε το από έξω προς τα μέσα. Σε όποια κατηγορία και να ανήκεις, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι, αλλά και να γίνεσαι cool. Ας τα πάρουμε ένα-ένα.

Mην προσπαθείς πολύ

Δεν πρόκειται να εντυπωσιάσεις κανέναν, αν φαίνεται ότι λειτουργείς επιτηδευμένα. Το «κλειδί» είναι κάνεις τα πράγματα αβίαστα και να φαίνονται φυσικά. Πάρε παράδειγμα από τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ, και άλλοι έχουν σώσει τον κόσμο από το κακό, όμως εκείνος δεν παριστάνει ποτέ, τίποτα. Μιλάει αργά με συγκεκριμένο tempo. Είναι πάντα ψύχραιμος, ήρεμος και μαζεμένος. Φαίνεται ο δυναμισμός του, δεν προσπαθεί να τον δείξει.

Πώς ο David Beckham έκανε trend την πλεκτή ζακέτα;

Γυαλιά ηλίου

Είναι απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου όχι μόνο για να προστατευτείς από τον ήλιο, αλλά και για ένα καλό στιλ. Συμπληρώνει το πρόσωπό σου και αναδεικνύει την προσωπικότητά σου. Πολλά από τα ωραιότερα στιλ έρχονται από το παρελθόν και ένα παράδειγμα είναι τα γυαλιά ηλίου Aviator, τα οποία εμφανίστηκαν στη δεκαετία του '30. Έχουμε επίσης το Round Frame που ήταν σήμα κατατεθέν συνθετών όπως ο John Lennon και ο Elton John. 

 

 

Leather

Kάθε άντρας, μην σου πω κάθε άνθρωπος οφείλει να έχει ένα δερμάτινο τζάκετ στο ντουλάπι του. Μπορεί κάποτε να τα φορούσαν τα «κακά αγόρια», όμως σήμερα είναι από τα πιο κλασικά κομμάτια που μπορεί να φορέσει ένας άντρας. Προσθέτει στιβαρότητα και απογειώνει ακόμη και μία απλή εμφάνιση όπως ένα t-shirt και τζιν. Βάζοντας ένα ωραίο δερμάτινο από πάνω, προσθέτεις λίγο coolness.

Γιατί είναι αναγκαίο κάθε άντρας να έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ;

Τζιν

Όλοι έχουν ένα τζιν παντελόνι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο βολικά και μοντέρνα είναι και ότι δεν μπορεί να λείπει ποτέ από μία ντουλάπα. Αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα πουκάμισα και παπούτσια – το να βρεις ένα τζιν που να σου εφαρμόζει καλά δεν είναι και η μικρή υπόθεση. Για να γίνεις ο cool τύπος με τζιν, πρέπει να κάνεις πολλές δοκιμές. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Αυτοπεποίθηση

Είναι ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα αυτό για να έχεις μία επιβλητική παρουσία στον χώρο, μία παρουσία που να ακτινοβολεί. Μπαίνεις σε έναν χώρο που σε έχουν καλέσει με αυτοπεποίθηση, μιλάς στους ανθρώπους με άνεση και είσαι φιλικός. Πιστεύουμε, ότι αυτό είναι το βασικότερο από όλα.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved