Πρώτο ραντεβού: Τι να φορέσεις για να μην είναι και το τελευταίο

Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Εκείνη, ναι.

Πρώτο ραντεβού, λοιπόν. Τι φοράνε στο πρώτο ραντεβού; Αν θέλεις να την ξαναδείς (αν δε θέλεις, μπορείς να ντυθείς κάπως έτσι) πρέπει να προσέξεις ορισμένα πράγματα στο ντύσιμό σου, που θα σε κάνουν να δείχνεις απόλυτα γοητευτικός στα μάτια της. 

Δες, λοιπόν, το ιδανικό look, ανάλογα με το πού έχετε να κανονίσει να πάτε:

 

Για καφέ 

ble

Η αλήθεια είναι πως στα ραντεβού της ημέρας η κατάσταση περιπλέκεται, γιατί το πιο πιθανό είναι πως θα το κανονίσεις ακριβώς μετά τη δουλειά. Μπορείς να φορέσεις ενα παντελόνι σε στυλ chino και ίσια γραμμή και μπεζ απόχρωση και να το συνδυάσεις με ένα navy blue polo μπλουζάκι. Τα κλασικά σου σταράκια θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο για μια ακόμη φορά.

 

Για φαγητό

Κάτι casual, αλλά όχι αδιάφορο. Ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι (μαύρο, ή σκούρο γκρι) σε συνδυασμό με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι ή πουκάμισο, ένα κολεγιακό τζάκετ και δερμάτινα μποτάκια/αρβυλάκια ή σουέντ brogues, είναι μια εύκολη λύση.

date 1

 

Στο σινεμά

Εδώ, φίλε μου, τα πράγματα είναι πολύ, πολύ πιο εύκολα. Δε μας πειράζει αν έρθεις απλώς με το φούτερ και το τζινάκι σου – ίσα ίσα, αυτό είναι ένα κλασικό «αγορίστικο» look που οι γυναίκες αγαπούν να βλέπουν. Προφανώς, όταν λέμε «φούτερ» δεν εννοούμε το φούτερ που έχεις για το γυμναστήριο, εεεεε;

sto cinema

 

Για ποτό

Σακάκι με t-shirt και μονόχρωμο παντελόνι σε ίσια γραμμή ή ένα total black σύνολο είναι τα «σιγουράκια» σου.

gia poto
Πάρε μαθήματα από τον καλύτερο του είδους

 

Extra tips

-Σε κάθε περίπτωση απόφυγε το επίσημο κοστούμι. Αν και αυτό το συγκεκριμένο ντύσιμο αρέσει πολύ στις γυναίκες, το πιο πιθανό είναι πως εκείνη θα σκάσει με τζιν κι εσύ θα μοιάζεις σα να είσαι ο σωματοφύλακάς της (εννοείται πως ο κανόνας αυτός δεν ισχύει αν ο προορισμός του ραντεβού σας απαιτεί επίσημο ένδυμα).

-Πες ένα μεγάλο ΟΧΙ στα κοσμήματα. Δεν είσαι ο Jay Z.

-Πες επίσης όχι σε οτιδήποτε δεν έχεις ξαναφορέσει/ξανατολμήσει ή με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα.

-Ναι στην κολώνια, αλλά με μέτρο. Μια μικρή δόση στο λαιμό και στο εσωτερικό των χεριών σου είναι αρκετή. Αν μάλιστα το ραντεβού σου πάει καλά, στοιχηματίζουμε πως το επόμενο πρωί θα σκέφτεται πόσο ωραίο άρωμα φορούσες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved