Έχει το πρώτο ραντεβού dress code;

Δώσε προσοχή σε μερικά σημεία. 

Είναι εκείνο το πρώτο ραντεβού, εκείνο το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού που όλα θες να πάνε καλά. Από το μαγαζί που θα πας μέχρι και το τι θα φορέσεις. Και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσο παραπάνω σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολύ σε αγχωνεί. Μέσα από εκείνα τα πρώτα ραντεβού που μπορεί να έχουν τύχει, έχουν βγει κάποια συμπεράσματα για το dress code και τα μοιραζόμαστε.

Πρώτο ραντεβού: Ποιες είναι οι χειρότερες και οι καλύτερες ερωτήσεις που μπορείς να της κάνεις;

Dress code, να είσαι ο εαυτός σου

Η ειλικρίνεια εξοικονομεί χρόνο σε όλους και για αυτό όσο πιο πολύ είσαι ο εαυτός σου τόσο το καλύτερο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται να «μεταμορφωθείς» σε κάτι άλλο για να ταιριάξεις στα γούστα της εκάστοτε κοπέλας, αλλά να είσαι ο εαυτός σου και φυσικά εναρμονισμένος με τον χώρο. Και όταν λέμε να είσαι εναρμονισμένος με τον χώρο εννοούμε ότι αλλιώς θα πας σε ένα «καλό» εστιατόριο και αλλιώς θα πας σε μια μπιραρία. «Εξέτασε» το μέρος που θα πας και διάλεξε τα ανάλογα ρούχα.

Δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά να δείξεις ότι μετράς το ραντεβού. Για αυτό πρέπει να έχεις την αντίστοιχη ενδυμασία, εννοώ να δείξεις ότι σε ενδιαφέρει που βγήκατε. Μην πας και με τις φόρμες, θα της δώσεις να καταλάβεις ότι δεν είχε καμία σημασία για εσένα.

Πέντε μύθοι για το αντρικό στιλ που πλέον έχουν καταρρεύσει

Οπότε κρατάμε τον εαυτό μας σε μία καλύτερη εκδοχή. Και πάμε στα κλασικά.

Η καλύτερη επιλογή διαχρονικά είναι το πουκάμισο. Οπότε ένα μονόχρωμο πουκάμισο για να πάμε στα κλασικά είναι μία άψογη επιλογή. Προτίμησε σκούρα χρώματα και μπορείς να μαζέψεις τα μανίκια στο ύψος του αγκώνα.

Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα τζιν, όμως σίγουρα ένα παντελόνι τύπου chinos θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο κομψός. Αν θες να φορέσεις τζιν τότε μπορείς να διαλέξεις ένα σκούρο χωρίς ξεβάμματα και σκισίματα. Σε κάθε περίπτωση να έχει καλή εφαρμογή πάνω σου γιατί αυτό είναι κάτι που θα προσέξει μία γυναίκα.

Παπούτσια. Σίγουρα πρέπει να είναι καθαρά από εκεί και πέρα μπορείς να διαλέξεις λευκά sneakers. Κλασική επιλογή με εγγυημένη επιτυχία.

Μερικές ακόμη συμβουλές:

  • Σιδερωμένα και καθαρά ρούχα
  • Όχι έντονα σχέδια και χρώματα
  • Μην ξεχάσεις το άρωμά σου

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved