Bigstock 6+1 πραγματάκια που καλό είναι να αποφύγεις στο ντύσιμό σου φέτος

Μερικές συμβουλές για να μην πέσεις στις στυλιστικές παγίδες της σεζόν.

Κάθε φθινόπωρο, βάζεις στην άκρη τα καλοκαιρινά σου και το εντελώς απλό και πάντα... σιγουράκι t-shirt-βερμούδα δεν είναι πια επιλογή. Επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας κι επειδή είναι βέβαιο πως δεν θέλεις να αυτο-ενταχθείς στην κατηγορία των «κλαρινογαμπρών», αυτά είναι όλα όσα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τολμήσεις στην εμφάνισή σου φέτος:

Όχι άλλα γυρισμένα μπατζάκια

4d75b86f03284e6b5208c0339403fd50

Σου πέφτει μεγάλο το τζιν; Υπάρχουν οι μοδίστρες. Δε σου πέφτει μεγάλο το τζιν; Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις τα μπατζάκια του.

Όχι άλλα μπλουζάκια/πουλόβερ με V

american apparel black vneck tshirt product 1 10094686 779655637

Υπάρχει η ωραιότατη λαιμόκοψη-χαμόγελο, που κολακεύει πολύ περισσότερο τόσο το πρόσωπο, όσο και το σώμα σου. Καμιά γυναίκα δε θέλει να βγει με έναν άνδρα που φορά μπλούζα με μεγαλύτερο ντεκολτέ από το δικό της.

Όχι στο συνδυασμό καρό πουκάμισο με πλεκτή ζακέτα

1 full

Έλα, αποκλείεται να μην ξέρεις πως αυτό είναι το σήμα-κατατεθέν του κλαρινογαμπρισμού. Μακριά.

Όχι άλλα χοντροκομμένα sneakers

Free shipping 2016 new fashion sneakers for women Fan shoes male tide shoes men s sports

Ο Kanye και ο LeBron ξέρουν πώς να τα φοράνε. Εσύ καλύτερα να τα αντικαταστήσεις με ένα πιο κομψό παπούτσι, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ξαναφορέσεις το αγαπημένο σου σταράκι.

Όχι άλλα παπιγιόν

bd69e8254d3b0c3cd8872e9fdd0529d1

Για κάποιο παράξενο λόγο, οι άνδρες στις βραδινές τους εξόδους το χειμώνα που μας πέρασε, αποφάσισαν να διαλέξουν το παπιγιόν ως το it-αξεσουάρ. Αν και αρκετά εκκεντρικό και στυλάτο, το παπιγιόν θέλει πολλή προσοχή για να μην καταλήξεις να δείχνεις σαν σερβιτόρος, ή ακόμη χειρότερα, πιγκουίνος. Άφησέ το στην άκρη - τουλάχιστον για τις εξόδους που δεν απαιτούν κοστούμι.

Όχι άλλα κρεμαστά στο λαιμό

Photo 07 03 15 7 46 53 pm 1

Δεν αρέσουν στις γυναίκες και μοιάζετε όλοι ίδιοι. Πόσο μάλλον όταν αυτό το «ίδιοι» δεν είναι «George-Clooney-ίδιοι».

Bonus:

Όχι άλλα μούσια

street style men with beards

Το grooming είναι απαραίτητο για έναν άνδρα, έτσι ώστε να δείχνει περιποιημένος. Οκ, με τα γένια τριών ημερών, οκ και με τα γένια ενός μήνα. Αν το μούσι σου σε κάνει να φαίνεσαι σαν τον Tom Hanks από την ταινία «Ο Ναυαγός», σκότωσέ το.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved