Ο Ryan Gosling έβγαλε τα 90's από την ντουλάπα του

Το στυλ του Καναδού ηθοποιού δοξάζει το τζιν μπουφάν που τόσο αγάπησες.

Για τον Gosling τα έχουμε βρει και τα έχουμε συμφωνήσει εδώ στο Ratpack. Και καλός ηθοποιός είναι και εμφανίσιμος και απ’ ότι λένε οι γλώσσες εκεί πέρα στο Hollywood, είναι και καλό παιδί. Αν όμως υπάρχει βασικός λόγος που γουστάρουμε Ryan Gosling, είναι για το στυλ του. Ο Ryan είναι από εκείνους τους άντρες που δεν φοβούνται να κάνουν συνδυασμούς με τα ρούχα τους και που τις περισσότερες φορές καταφέρνει να δείχνει άριστος. Το ψάχνει δηλαδή το παιδί και μπράβο του.

Άλλη μία τέτοια στιγμή,  μας την έδειξε στην πρόσφατη εμφάνισή του στο CinemaCon όπου παραβρέθηκε για να συζητήσει την συμμετοχή του στην πολυναναμενόμενη ταινία «Blade Runner 2049». Ο Gosling ξεχώρισε για το 90s στυλ του, που σίγουρα ξύπνησε αναμνήσεις στους περισσότερους από εμάς. Το στυλ εκείνο που το hoodie δεν είναι αρκετό για να σε καλύψει από την ξαφνική ψύχρα και  το συνδυάζεις με τζιν μπουφάν (και jeans γενικότερα). Γιατί ναι, αυτή η εποχή είναι μία εποχή νοσταλγίας όσον αφορά τα τζιν μπουφάν, τα οποία έχουν ξανάρθει στην μόδα και αποτελούν μοναδική ανοιξιάτικη επιλογή.

Εμείς όμως θα πούμε και αυτό: αν το τζιν μπουφάν δεν είναι του γούστου σου και θέλεις μία εναλλακτική, τις έχουμε παρακάτω. Γιατί καλά τα φοράει ο Ryan με το hoodie, αλλά δεν είμαστε όλοι σούπερσταρ έτσι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved