Πως ο Ryan Gosling πέτυχε τον τέλειο συνδυασμό ντυσίματος

Μαθήματα στυλ από τον πιο καλοντυμένο άντρα του Χόλιγουντ.

Απλά τα πράγματα. Ο Ryan Gosling είναι ένας από τους πιο στιλάτους άντρες που περπατούν σήμερα στο Χόλιγουντ. Είναι ίσως η ζωντανή απόδειξη πως το πετυχημένο στυλ ενός άντρα, δεν βασίζεται στο μέγεθος της τσέπης αλλά στην ικανότητα να επιλέγει έξυπνα τους συνδυασμούς.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο, με τον ηθοποιό να έχει κρατήσει την Χρυσή Σφαίρα στα χέρια του την προηγούμενη μέρα. Πιστός στην slim fit γραμμή των παντελονιών, ο Gosling αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο μέγαλος σύμμαχος είναι το λευκό t-shirt και πόσο εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με την μαύρη δερμάτινη μπότα. Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο ήταν το καρό jacket το οποίο και εφάρμοσε πάνω από το biker δερμάτινο. Η εύλογη ερώτηση είναι «γιατί;».

ryan gosling airport style 2017

Όσο άβολο και αν δείχνει, το γεγονός ότι το δερμάτινο είναι πιο κοντά στο σώμα, επιτρέπει την πιο βολική κίνηση των χεριών χωρίς να ανακόπτεται από άλλα ρούχα στο layering. Το καρό jacket, απλά τον προστατεύει από το επιπλέον ψύχος και παράλληλα του προσφέρει ένα ιδιαίτερο στυλ. Η σημαντική πινελιά, που είτε σε εκφράζει είτε όχι, είναι τα Macy's γυαλιά ηλίου. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές.

Τα καλά νέα: αυτό το στυλ μπορεί να γίνει δικό σου, χωρίς να σκοτώσεις την τσέπη σου.

Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved