Πώς ο Ryan Gosling κατέκτησε την τέχνη του layering

Ο ηθοποιός ξέρει πως οι απλοί συνδυασμοί κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Έχουμε ξαναμιλήσει και σε άλλο κείμενο για το στυλ του Ryan του Gosling. Δεν είναι ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κόλλημα μαζί του, αλλά αναγνωρίζουμε το προφανές: ο τύπος ξέρεις να ντύνεται τόσο καλά, όσο ξέρει να παίζει στις ταινίες. Πολύ περισσότερο, αν είναι κάτι που έχει διδάξει άθελα του μέσα από τις εμφανίσεις του, είναι πως ξέρει να συνδυάζει σωστά τα ρούχα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός που φιγουράρει αυτό το μήνα στο εξώφυλλο του GQ δεν δείχνει μόνο να κατέχει το ντύσιμο αλλά και την μεγάλη αθάνατη τέχνη του layering. Το να ξέρει δηλαδή, τι πρέπει να φορέσει πάνω από τα ρούχα του. Αυτή του η απόφαση δεν καταρρίπτει τον κόσμο της μόδας. Δείχνει όμως το μεγάλο αυτό μάθημα, που λέει πως οι απλοί συνδυασμοί είναι και οι πιο πετυχημένοι. Ο Gosling προσωπικά, δεν δείχνει να φοβάται το κρύο της εποχής ή τις ξαφνικές μπόρες. Είναι ο τύπος που ξέρει ότι ένα καλό παλτό ή μία καπαρντίνα θα τον κρατήσουν ζεστό, ακόμη και αν φοράει από μέσα μόλις ένα t-shirt. Χωρίς πουκάμισα ή ζακέτες. Για τον Gosling, όλα αυτά είναι εμπόδια στην απλότητα που τον χαρακτηρίζει.

Μπορεί στις εμφανίσεις του La La Land να έδειχνε σένιος και κλασσικός, αλλά το layering της εποχής προστάζει μίνιμαλ επιλογές. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αγχωθείς και θα μπερδευτείς για το τι ταιριάζει καλύτερα, σκέψου τις απλές επιλογές του Gosling. Ένα παλτό που θα σε κρατήσει ζεστό, αλλά το οποίο θα μπορείς να ξεφορτωθείς αν ο καιρός ξαφνικά αποφασίσει να ζεστάνει. Για όλες εκείνες τις ανοιξιάτικες μέρες που πλησιάζουν ολοταχώς και που δεν ξέρεις αν η ηλιοφάνεια μπορεί να εξελιχθεί σε βροχή.

Κράτα το στυλ απλό. Επιλογές υπάρχουν ακόμη και αν δεν έχεις το πορτοφόλι του Gosling.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved