Αμάνικο γιλέκο, ρε μούτρο;

Πολύ τζάμι που τα ρούχα της εφηβείας μας είναι ξανά στη μόδα αφού!

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια με τα ρούχα της δεκαετίας των 90s. Δηλαδή, πραγματικά, άμα είχες κρατήσει τα εφηβικά σου ρούχα στην ντουλάπα, άνετα θα μπορούσες τώρα να ντυθείς «φιγουρίνι» λες και είσαι στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου –αρκεί να μην το ξεφτιλίσεις το θέμα όπως κάποιοι μόδιστροι προτείνουν.

Το πόσο κίτρινο μποτάκι, το πόσο «φλάι», το πόσα «σταράκια» και old school ζακέτες παίζουν εκεί έξω πια δεν λέγεται. Όχι ότι μας χαλάει, το αντίθετο. Άλλωστε ότι έχει κομμάτι νοσταλγίας μέσα του πολύ το αγαπάμε –σαν τα δρακουλίνια που όποτε ακούμε το όνομά τους τρέχουνε τα σάλια μας.

beckham vest sleeveless

Το αμάνικο γιλέκο, λοιπόν, ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσε να λείψει από τις κολεξιόν των τελευταίων ετών. Θυμήσου εκείνα τα φουσκωτά CHEVIGNON μπουφάν που έβαζες στο γυμνάσιο και περπάταγες κορδωμένος σα να είναι bouncer σε κλαμπ. Τώρα κόψτους τα μανίκια και θα είσαι μέσα (στη μόδα). Όπως ο «δάσκαλος» όταν η κουβέντα έρχεται στο ντύσιμο (αλλά και στις εκτελέσεις φάουλ), η αυτού μεγαλειότης ο David Beckham.

Γιατί, τελικά, όπως φαίνεται πολλά από αυτά τα ρούχα των 90s αποδεικνύονται διαχρονικά. Μην έχεις αναστολές, ιδιαίτερα τώρα την Άνοιξη, τα γιλέκα είναι φουλ βολικά σε κρατάνε ζεστό όσο χρειάζεται χωρίς να βγάζεις τη μπέμπελη. Τα φοράς πια στη βόλτα, στην έξοδο αλλά και στο γραφείο με την ίδια άνεση. Είναι με άλλα λόγια ένα κομμάτι της καρνταρόμπας σου που κάνει multitasking, ένας «ελβετικός σουγιάς» μπορεί να σου χρησιμέυσει σε ένα κάρο διαφορετικές περιστάσεις.

Τα αμάνικα γιλέκα είναι cool και χρήσιμα. Πάρε ένα αμάνικο γιλέκο για πάρτη σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved