4 πράγματα που μας έμαθε το «La La Land» για το ανδρικό ντύσιμο

Μαθήματα μετά μουσικής από τον Ryan Gosling.

Το La La Land ήδη σάρωσε στα BAFTA's και αναμένεται να κάνει το ίδιο και στα Όσκαρ. Μας θύμισε παλιές καλές εποχές με Fred Astaire και Frank Sinatra, μας έδωσε έμπνευση και μας ταξίδεψε. Μας έμαθε όμως και πολλά πράγματα για το ανδρικό στυλ. Έσπασε ταμπού και κανόνες. Και όλα αυτά χάρη στον Ryan Gosling και τα μαθήματα που άθελα του μας προσέφερε.

 

1. Η γραβάτα είναι για όλες τις ώρες

DRIVE

Δεν τη φοράς μόνο στους γάμους και τα βαφτίσια. Θα ταιριάξει μια χαρά με το στυλ σου είτε βγεις για ποτό, είτε για φαγητό. Απλά χρειάζεται προσοχή. Προτίμησε μονόχρωμες, ή με ένα μίνιμαλ σχέδιο όπως ο Ryan, ή ακόμη και πλεκτές. Είναι πιο casual και λιγότερο αυστηρές από τις γραβάτες με τις ρίγες. Σε κάθε περίπτωση σου δίνει άλλο αέρα. Μην τη φοβηθείς.

 

2. Το t-shirt μέσα από πουκάμισο δεν είναι φάουλ

LaLaLand 1

Αρκεί να γνωρίζεις πώς να το ταιριάξεις. Δεν θα βάλεις για παράδειγμα άσπρο t-shirt μέσα από μαύρο πουκάμισο. Μπορείς όμως να το κάνεις αν το πουκάμισο έχει μία πιο απαλή απόχρωση σαν εκείνο του Gosling. Και όχι, δεν αφήνεις το πουκάμισο ανοιχτό για κανένα λόγο. Δεν είμαστε στα 80s.

 

3. Το μανίκι θέλει μάζεμα όχι γύρισμα

Ryan Gosling in La La Land

Το στερεώνεις με το κάτω μέρος, το μαζεύεις μέχρι τον αγκώνα και το «καπακώνεις» με το τελείωμα του μανικιού. Διαφορετικά, αν κάνεις γύρισμα πάνω στο γύρισμα, θα δείχνεις με σερβιτόρο ταβέρνας που βγήκε για ποτό. Μην ανησυχείς για το πόσο ίσιο θα βγει. Practice makes perfect φίλος.

 

4. Το σακάκι δεν είναι απαραίτητα μονόχρωμο

CPT831360281 hd 1

Και γιατί να είναι εδώ που τα λέμε; Πειραματίσου. Πάρε για παράδειγμα το πουά σακάκι του Gosling. Ο Fred Astaire στα δικά του μιούζικαλ, προτιμούσε ευρέως τα καρό σακάκια. Μπορεί τότε να ήταν περισσότερο στη μόδα, αλλά οι fit γραμμές της εποχής που κυκλοφορούν, δεν θα σε δείξουν σε καμία περίπτωση παλιομοδίτη. Σε κάθε περίπτωση, με σακάκια τα οποία είναι με ρίγες, με πουά ή με καρό, δεν φοράς ΤΙΠΟΤΕ άλλο σε πουκάμισο παρά μόνο μονόχρωμα. Και κατά προτίμηση λευκά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved