Άκουσέ τη: Η «χειρωνακτική εργασία» δίνει υπεραξία στο σεξ

Μια γυναικεία ματιά στην αγαπημένη αντρική συνήθεια.

Έχοντας μεγαλώσει με αγόρια, ομολογώ ότι πολύ συχνά άκουγα τις μεταξύ τους συζητήσεις οι οποίες επικεντρώνονταν κατά κύριο λόγο γύρω από δύο πράγματα: το ποδόσφαιρο και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα πέη τους. Διότι η αλήθεια είναι, ότι ο άντρας και το πέος του, έχουν ιδιαίτερη και κυρίως δεμένη σχέση. Η καλή διάθεση του ενός εξαρτάται από του άλλου. Παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι εν έτει 2016 τα βασικά σεξουαλικά θέματα έχουν απαλλαγεί από ταμπού και προκαταλήψεις, οι περισσότερες γυναίκες δεν δέχονται την αντρική αυτοϊκανοποίηση.

Μία αναγνώριση

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Η αντρική από τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση είναι τόσο διαφορετική όσο και το σουβλάκι με γύρο χοιρινό από οποιοδήποτε άλλο φαγητό στον πλανήτη. Διότι αγαπητέ μου, εσύ όχι μόνο το κάνεις σχεδόν καθημερινά, αλλά μπορείς να το κάνεις και σε μέρη, που αντικρίζοντάς τα στην αρχή, δεν είχες πει: «Σούπερ, τέλειο μέρος για να αυνανιστώ». Στην αντίπερα φυσικά όχθη, ερχόμαστε εμείς, με όλες τις προκαταλήψεις και τους κομπλεξισμούς, που γεννούν το εξής στερεότυπο: το κάνουμε μια φορά στα χίλια χρόνια -δεν είμαστε και λυσσάρες λέμε για να παραμυθιαζόμαστε- και πάντα πάνω σε μεταξωτά σεντόνια και αναμμένα κερία στο χώρο. Και αυτή είναι η φυσιολογική εκδοχή γιατί υπάρχει και εκείνη που αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το σπορ. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε εδώ στο Ratpack σχετικά με την υπόθεση γυναίκα και αυνανισμός

Έχοντας λοιπόν κληρονομιά όλη αυτή την υπερβολή και την ενοχικότητα, όταν αντιληφθούμε ότι εσύ το κάνεις συχνά και ευλαβικά, τότε το μάτι γυρίζει και ο εγωισμός κάνει το ξέσπασμά του. Με μία μικρή έρευνα που έκανα ανάμεσα σε φίλες, ξαδέρφες και συναδέλφους, η πρώτη σκέψη που έχει το αμόρε σου όταν της εξομολογηθείς ή ακόμη χειρότερα, σε πιάσει να κάνεις... τη δουλειά σου, είναι ότι δεν σου είναι επαρκής. Λάθος.

Και εκεί έρχεται η πρώτη ρήξη. Διότι εκείνη σκέφτεται ότι σου δίνει ψυχή και σώμα, προσπαθεί να σου προσφέρει το καλύτερο, ξεσηκώνει κινήσεις από ταινίες κι εσύ το μόνο που κάνεις, είναι να προτιμάς την παλάμη σου. Υπερβολή; Σαφώς, αλλά δυστυχώς το κρούσμα δεν είναι μεμονωμένο. Ο αριθμός των γυναικών (και δη των νέων γυναικών) που απάντησαν ότι τα παίρνουν στο κρανίο και αισθάνονται... παραγκωνισμένες είναι τρομακτικά και ανησυχητικά μεγάλος, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον έχουμε μάθει τα πράγματα λάθος.

Μήπως είσαι σεξομανής; Έτσι πιστεύει

Η δεύτερη σκέψη, ξεπερνά το προσωπικό πρόβλημα και επικεντρώνεται εξ' ολοκλήρου σε σένα: Τι ακριβώς σου συμβαίνει ώστε να μην σου φτάνει το εξαιρετικό και συχνό σεξ που σου προσφέρουμε, αλλά σου αρέσει να τη βρίσκεις με πορνό και τύπισσες με ψεύτικο στήθος και όχι μόνο; Αν δεν είναι εξαιρετικό, τότε γυρνάμε σε όσα έγραψα παραπάνω. Αν όμως είναι; Τι παίζει;

Ο σοφός λαός έχει μιλήσει για τη σχέση αυνανισμού και ερωτικής πράξης (αν πετύχει, ξέρεις ποια, τύφλα να έχει κάτι άλλο), κάτι που σημαίνει ότι όλοι σας, όσο άνετοι κι αν το παίζετε με τις γυναίκες, είστε ο εαυτός σας μόνο όταν βρίσκεστε τετ-α-τετ με την παλάμη σας και φυσικά τον άσβεστο ερεθισμό σας.

Εδώ υπάρχει επιστημονική εξήγηση, διότι κλινικοί σεξολόγοι, κατέληξαν ότι η βασική αιτία της μεγάλης συχνότητας της αντρικής αυτοικανοποίησης, οφείλεται στο γεγονός ότι θεωρείται ένα κομμάτι της... καθημερινότητας. Κάτι σαν το πρωινό ξύπνημα, το ντους και τον καφέ λίγο πριν τη δουλειά. Δεν θα πάει και το χέρι από μόνο του προς τα κάτω; Θα πάει.

Το βασικό βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι να δεχτούμε την εξωγηπεδική σου δραστηριότητα και να σταματήσουμε να παίρνουμε ύφος ξινιόλας κάθε φορά που υποψιάζόμαστε ότι είχες brainstorming με τον εαυτό σου. Και εδώ, φίλε μου, έρχεται η επιστήμη να σε βοηθήσει. Αρχικά, τα οφέλη  της συχνής αυτοϊκανοποίησης είναι πολλά για σένα, διότι σε χαλαρώνει, σου φτιάχνει τη διάθεση και κυρίως σε κάνει καλύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ (σίγουρα έχεις κάνει δουλίτσα πριν βρεθείς με γυναίκα που πραγματικά γουστάρεις και θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό).

Ωστόσο, και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, τα οφέλη για εμάς, είναι περισσότερα. Διότι όχι μόνο βαστάς περισσότερο, αλλά με τόση προπόνηση που έχεις ρίξει, έχεις πια φτάσει στο σημείο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, κάτι που φυσικά συνεπάγεται ότι κρατιέσαι μέχρι να τελειώσουμε και μετά αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ανακουφιστεί.

Το ξέρουμε πως το κάνεις συχνά, μην το αρνείσαι

Και μιας και το 98% του αντρικού πληθυσμού, αυτοϊκανοποιείται σε εβδομαδίαια και ίσως πιο συχνή βάση, νιώθω την ανάγκη να βάλω τα πράγματα στη θέση τους: Ξέρουμε ότι δε σκέφτεσαι εμάς όταν το κάνεις, αλλά εμάς μαζί με την κολλητή μας, ή τη γειτόνισσά σου που απλώνει ρούχα φορώντας διαφανές ρομπάκι, ή την περιπτερού που ξεκουράζει το στήθος της πάνω στις σοκοφρέτες, ή την barwoman στην οποία έκανες ματάκια το Σάββατο το βράδυ ή τη συνάδελφό σου που έρχεται από πάνω σου να σε ρωτήσει κάτι και σχεδόν σου χαιδεύει το αυτί με τη γλώσσα της. Ναι το ξέρουμε, αλλά καλό θα ήταν να μην μας το πεις ποτέ!

Επίσης, είναι σαφές ότι όταν είσαι ώρα στην τουαλέτα, γνωρίζουμε πολύ  καλά τι κάνεις, ασχέτως που δεν το σχολιάζουμε. Απλά κάνε έναν κόπο όταν τελειώσεις να μαζέψεις τα χαρτιά και να εξαφανίσεις κάθε πειστήριο του εγκλήματος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved