5 συμβουλές για να την ξεπεράσεις και να πας παρακάτω

Εγγυώμαι σίγουρη επιτυχία, αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

 

Και μετά τον έρωτα, τι; Πολλές φορές απλά έρχεται ο χωρισμός με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ξενύχτια, στοίβες από τσιγάρα και αλκοόλ. Είναι εκείνα τα βράδια που ξενυχτάς και που όλο αυτό το βαρύ συναίσθημα που έχεις μέσα σου, νιώθεις πως δεν θα τελειώσει ποτέ. Και είναι λογικό να σου συμβαίνει, καθώς όλα αυτά είναι αναμενόμενα συναισθήματα. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να «σηκωθείς» και να βάλεις τον εαυτό σου σε μια τάξη. Είμαι εδώ για εσένα για να την ξεχάσεις και πίστεψέ με οι συμβουλές μου «πιάνουν». Πάμε να δούμε.

Ένας χωρισμός μπορεί να είναι δώρο. Απλώς δεν το γνωρίζεις

1. Delete από παντού. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να τη διαγράψεις -αν δεν έχει συμβεί κάτι που να σε προσβάλλει -ωστόσο περιόρισε την οπτική επαφή σου. Και τι σημαίνει αυτό; Όχι stories, όχι likes. Όσο λιγότερο, τόσο καλύτερα. Πίστεψέ με.

 

 

2. Μην κάνεις το λάθος και μην πας στα ίδια μέρη που πηγαίνατε μαζί, βάλε ένα φρένο σε συνήθειες και σκέψεις που σου θυμίζουν αυτό τον άνθρωπο.

3. Σταμάτα να το συζητάς με την παρέα σου, δεν έχεις λόγο να το κάνεις. Όσο λιγότερο τόσο καλύτερα και τότε θα δεις ότι έχεις άλλα θέματα να συζητήσεις, πολύ πιο ενδιαφέροντα και ευχάριστα.

4. Βγες και με το ζόρι, ξεκίνησε να βγαίνεις. Άρχισε να πηγαίνεις σε νέα μέρη που δεν έχεις ξανά πάει, άρχισε να γνωρίζεις νέο κόσμο -όχι απαραίτητα μόνο ερωτικά- κανόνισε ταξίδι και άρχισε να βλέπεις νέα πράγματα.

5. Ξεκίνα να βγαίνεις ραντεβού, δεν είναι λίγες οι φορές που θα είναι λάθος αυτά τα ραντεβού, όμως θα έχεις άλλα θέματα να συζητάς και σιγά-σιγά θα φεύγει το μυαλό σου από αυτή την κατάσταση.

Χώρισες; 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις

Όποτε αισθάνεσαι όμως ότι πρέπει να εκφραστείς και να ξεσπάσεις να το κάνεις. Πρέπει να περάσεις και από αυτή την φάση, όμως δεν πρέπει να μένεις μόνο σε αυτή. Πάμε παρακάτω και θα βρεις αυτό που αξίζει να μείνεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved