Και τι έγινε αν παίζεις με πέντε γυναίκες ταυτόχρονα;

Όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος δεν υπάρχουν κανόνες, απλά φάσεις.

Ξέρουμε ότι πολλά από αυτά που κάνουμε στα αισθηματικά μας δεν βγάζουν νόημα στις γυναίκες. Δηλαδή, ακόμη και όταν είμαστε single ή φρεσκοχωρισμένοι, τείνουν να μας δείχνουν με το δάχτυλο και να λένε «α κοίτα με πόσες παίζει αυτός», «κοίτα με πόσες βγαίνει εκείνος», «κοίτα με πόσες μιλάει ο άλλος». Και εμείς ρωτάμε απλά: πού το κακό;

Γιατί καλώς ή κακώς, μόνο καλώς μάλλον, οι συναναστροφές κάνουν καλό στο κεφάλι μας. Αρχικά όταν ένας άντρας ξεκινάει και βγαίνει ραντεβού μετά τον χωρισμό, δεν σημαίνει σώνει και ντε πως ψάχνει να κάνει σεξ. Αν αυτό έρθει και το θέλουν και οι δύο, όλα καλά. Όμως περισσότερο από όλα, υπάρχει ανάγκη για επαφή. Για ραντεβού. Για να θυμηθούμε πως ακριβώς ήμασταν όταν βγαίναμε ραντεβού τακτικά και να θυμηθούμε πως είναι να πρέπει να συμπεριφερόμαστε κόσμια και όχι σαν κάγκουρες όταν βγαίνουμε με το όμορφο φύλο.

 

harvey2

 

Είναι όμως και το άλλο. Τα ραντεβού μετά τον χωρισμό κάνουν καλό στην ψυχολογία, στην αυτοπεποίθηση. Σε βοηθούν να μην πέσεις με τα μούτρα στην επόμενη σχέση και να ζυγίσεις συμπεριφορές για να μην κάνεις τα ίδια λάθη – και να επιλέξεις πιο σοφά. Κακά τα ψέματα, όλοι ξέρουμε πως όταν μπαίνουμε ξανά στο παιχνίδι -άντρες και γυναίκες- είμαστε πιο αδέξιοι. Τα πράγματα δεν είναι δεδομένα όπως ήταν με την σχέση σου. Πρέπει να δεις τι σου αρέσει στον άλλο, αν τα χνώτα σας ταιριάζουν, αν έχετε κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα. Πέρα όμως από αυτά, όσο να ‘ναι είναι ωραίο το να εκλαμβάνεις ότι αρέσεις. Ότι περνάει ακόμα η μπογιά σου. Ότι επειδή χώρισες, δεν σημαίνει πως ήρθε το τέλος του κόσμου και δεν θα συγκινήσεις ποτέ ξανά καμιά άλλη γυναίκα.

Άσε λοιπόν τον κόσμο να λέει ότι θέλει και να νομίζουν ακόμη και τα χειρότερα. Τα ραντεβού όχι μόνο κάνουν καλό αλλά επιβάλλονται για να κυλήσουν όλα ρολόι στην επόμενη σχέση. Να μας προβληματίζουν σχετικά με το τι παίζει εκεί έξω, τι υπάρχει και τι θέλουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved