Αν της ρίχνεις τριάντα πόντους τότε αυτές οι στάσεις είναι η μόνη σου ελπίδα

Οι καλύτερες στάσεις στο κρεβάτι για ανθρώπους με μεγάλη διαφορά ύψους.

Το σεξ συνήθως είναι κάτι που γίνεται φυσικά, είναι κάτι απλό που μας βγαίνει εντελώς αυθόρμητα, σε πολλές περιπτώσεις όμως, λόγω σωματικής διαφοράς, μπορεί να γίνει λίγο βάσανο, λίγο πιο περίπλοκο. Αν λοιπόν είσαι πολύ ψηλός για εκείνη ή αντιθέτως είσαι πολύ κοντός κι εκείνη ψηλή, τότε εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ιδανικές στάσεις στο σεξ που θα πρέπει να δοκιμάσεις για να την βγάλεις καθαρή.

Προσπαθείτε και εσείς να την ψήσετε για πρωινό σεξ;

 
 

Η μεγάλη διαφορά ύψους μπορούν να δυσκολέψουν τις σεξουαλικές σχέσεις, αυτό είναι εμπεριστατωμένο από εμπειρία χρόνων. Για να επιχειρήσεις κάτι τόσο απλό όσο ένα φιλί, πρέπει να σκύψεις ή να τη σηκώσεις στα χέρια σου. Και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απογοητευτικά στην κρεβατοκάμαρα, όταν προσπαθείς να κάνεις μια σεξουαλική στάση τόσο απλή όσο το ιεραποστολικό με συνέπεια εκείνη να μην κοιτάει τα μάτια σου, αλλά τις τρίχες στο στήθος σου. Ή το ταβάνι. Εδώ μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα κύριοι, τόσο μεγάλο που τελικά πρέπει να βρούμε μία έξυπνη λύση για να μην τα παρατήσουμε στη μέση.

 

 
 

Μια γενική διαπίστωση στις ερωτικές σχέσεις είναι πως πολύ σπάνια θα σου τύχει ο ερωτικός σου παρτενέρ να είναι στο ίδιο ύψος με σένα, οπότε και θα υπάρχει διαφορά ύψους στο σεξ. Συνήθως ή θα είναι ψηλότερος σου ή σπανιότερα, εκτός κι αν είσαι πάνω από 1,90 μ., εκείνη θα είναι κοντύτερη σου. Ποιες στάσεις, λοιπόν, είναι οι ιδανικές στους δύο αυτές περιπτώσεις; Αν είσαι πολύ ψηλός τότε έχουμε άλλα, αν είσαι πολύ κοντός έχουμε και πάλι άλλα. Η σεξουαλική έρευνα όμως έχει λύσεις και για τις δύο περιπτώσεις.

 

 
 

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως τελικά το ύψος είναι απλά ένα πρακτικό ζήτημα και δεν παίζει τελικά κανένα ρόλο στο πάθος και στο κρεβάτι, αν το ζευγάρι έχει ζήλο τότε αυτό θα φανεί παρά την διαφορά στο ύψος. Εμείς κάναμε λοιπόν την έρευνα μας και ανακαλύψαμε ποιες είναι οι στάσεις που πρέπει να κάνει το ζευγάρι στο σεξ αν έχει μεγάλη διαφορά ύψους.

Δες εδώ ποιες είναι οι στάσεις που πρέπει να ξέρεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved