Προσπαθείτε και εσείς να την ψήσετε για πρωινό σεξ;

Όταν το μάτι δεν ανοίγει, το ζευγάρι πρέπει κάπως να το βρει. Το θέμα είναι πώς.

Το πρωί σαν άντρες έχουμε συνήθως πολύ όρεξη για σεξ, από την άλλη οι γυναίκες είναι λίγο πιο δύσκολες σε αυτόν τον τομέα, δεν είναι ότι δεν θέλουν αλλά όμως πρέπει να τις ψήσουμε λίγο έτσι ώστε να μην μπορούν να μας αντισταθούν ούτε το πρωί. Αυτό όμως θέλει στρατηγική και σχέδιο. Δεν είναι απλό. Το πρωινό σεξ σας βοηθά να περάσετε τις εργάσιμες μέρες σας. Μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας σας και να ανακουφίσει το άγχος. Το να έχεις οργασμό σίγουρα βελτιώνει τη διάθεσή σου. Και, το καλύτερο από όλα, δένεσαι με τον σύντροφό σου. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί πως θα το ζητήσουμε από την κοπέλα μας, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι λεπτές και τελετουργικές.

 

 
 

Το σώμα σας είναι προετοιμασμένο και έτοιμο. Το πρωί είναι η τέλεια ώρα για σεξ γιατί, ειλικρινά, το σώμα σας είναι έτοιμο για αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή τα επίπεδα των ορμονών και της τεστοστερόνης είναι στο αποκορύφωμά τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Γιατί έχει σημασία αυτό; Λοιπόν, μια μελέτη του 2013 διαπίστωσε ότι η λίμπιντο σας επηρεάζεται από τα επίπεδα των ορμονών σας—όσο υψηλότερα είναι, τόσο πιο πολύ θέλουμε σεξ.

Έρευνα: Το σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 76% των ανδρώνΈρευνα: Το σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 76% των ανδρών

Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα ενισχύσουν τη λίμπιντο του μας και θα βελτιώσουν τη σεξουαλική λειτουργία, σύμφωνα με μια μελέτη του 2007. Μια παλαιότερη ανασκόπηση που δημοσιεύτηκε στο 2000, διαπίστωσε επίσης ότι τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να αυξήσουν την αντοχή στη στύση. Πώς όμως θα κάνουμε την κοπέλα μας να θέλει περισσότερο πρωινό σεξ; Αυτό είναι το βασικό μας ερώτημα.

 

 
 

Είναι γνωστό πως το βράδυ δεν είναι εύκολο να κάνουμε σεξ καμιά φορά, μιας και είμαστε κουρασμένοι από την δουλειά και τις υποχρεώσεις της ημέρας. Το πρωινό σεξ όμως είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας αλλά και την σχέση μας. Απελευθερώνει την “ορμόνη της αγκαλιάς”, την ωκυτοκίνη. Το πρωινό σεξ μπορεί να φέρει εσάς και την σύντροφό σας πιο κοντά. Πως; Το σεξ παράγει ωκυτοκίνη, γνωστή και ως “ορμόνη αγκαλιάς”. Η ωκυτοκίνη είναι η χημική ουσία στον εγκέφαλο που ελέγχει την αγάπη και το δέσιμο. Όταν απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, θα αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με την σύντροφό σας.

Πάμε όμως να δούμε πως θα την “ψήσεις” να κάνετε πρωινό σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved