10 φθινοπωρινές Κολόνιες για να ξεκινήσει καλά η σεζόν

Γιατί το grooming γιατρεύει την μετακαλοκαιρινή κατάθλιψη.

Αυτό ήταν φίλοι αναγνώστες, πάει τελείωσαν οι διακοπές, εκτός από κάτι ελάχιστους τυχεράκηδες που προνόησαν δηλαδή και θα γευτούν αυτό το θείο δώρο και τον Σεπτέμβριο. Για τους υπόλοιπους, καλή σεζόν και καλώς ήρθες κατάθλιψη.

Διότι είναι βαρύ το φορτίο που κουβαλάει κανείς, όταν βλέπει μια ολόκληρη εργασιακή χρονιά να ορθώνεται μπροστά του ως άλλο Έβερεστ που πρέπει να σκαρφαλώσει. Κι είναι εύκολο να βουτήξει στη μαρμίτα της γκρίνιας, της αυτολύπησης και της χείριστης διάθεσης.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια πανάκεια για αυτό. Υπάρχουν όμως μικρά βήματα προς την κατεύθυνση του «χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;» που μπορούμε να κάνουμε. Φροντίζοντας λίγο παραπάνω τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη γη: τον εαυτούλη μας δηλαδή.

 

kolonies MAKRA

 

Και το grooming είναι μια πολύ καλή για αυτό. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με κάποιες κολόνιες στανταράκια. Από όλα έχει αυτός ο θαυμαστός μπαξές: παλιές αγαπημένες που έβαλαν τα ρούχα τους αλλιώς όπως η Davidoff, αρώματα από celebrities σαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Τομ Φορντ.

Εμείς διαλέξαμε τις 10 που θα θέλαμε να βάλουμε πριν βγούμε βόλτα στα μπαράκια της πόλης που ανοίγουν ξανά και σου τις παρουσιάζουμε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved