4 πομάδες που θα κάνουν το χτένισμα παιχνίδι

Ζορίζεσαι να φτιάξεις σωστά το undercut; Θα χρειαστείς μία από αυτές εδώ.

Το undercut δεν είναι δύσκολο κούρεμα. Αυτό που είναι δύσκολο να πετύχεις είναι το χτένισμα. Από τη στιγμή που θα αφήσεις αρκετό μαλλί στην κορυφή, πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα καλύτερα υλικά για να μείνει μπετωμένο και ακούνητο στη θέση του.

Σου παρουσιάζουμε 4 πομάδες που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τo undercut.

 

1. Suavecito Brilliant Creme

3718 suavecito pomade brilliantcreme

Από τη μία το λες ολοκαίνουργιο προϊόν, από την άλλη δεν μπορείς να μην προσέξεις το «παλιομοδίτικο» ύφος του. Το Suavecito είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μπριγιαντίνης  και κρέμας, που χρησιμοποιεί ένα ευχάριστο και κλασσικό άρωμα στο τελείωμά του. Θυμίζει περισσότερο τα προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι baby boomers στην δεκαετία του 50, οπότε αν ζήλευες πάντα τα μαλλιά των πιτσιρικάδων από το Grease

2. Steadfast

SteadfastPomadejar

Εκτός του ότι περιέχει μία από τις πιο εύπλαστες ουσίες για να διαμορφώσεις το στυλ σου, σου δίνει την δυνατότητα μόλις με λίγο νερό να ξαναφτιάξεις τα μαλλιά σου εκ νέου. Δίνει καταπληκτικό μεσαίο προς δυνατό κράτημα, αναλόγως αν το βάλεις σε νωπά ή σε στεγνά μαλλιά και είναι πανεύκολο στην χρήση του. Θα κρατήσει όλη μέρα το στυλ σας χωρίς ασπράκια στα μαλλιά, ενώ θα το ξεβγάλεις εύκολα χωρίς παρατράγουδα και πολλαπλά λουσίματα.

3. Barber Mind

Barber Mind Roots Pomade 2 600x600

Προσφέρει μέτριο κράτημα και μία μοναδική λάμψη στα μαλλιά, η οποία θα κρατήσει μέχρι και το τέλος της ημέρας. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ιταλικό προϊόν να ξεχωρίζει, είναι το έλαιο Tsubaki το οποίο περιέχει. Κρατά τα μαλλιά μαλακά και ενυδατωμένα ενώ παράλληλα αποτρέπει τον κνησμό και τον ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής. Επίσης δεν θα βρεις κανένα υπόλειμμα ανάμεσα στις τρίχες σου.

4. Cock Grease

hr 465 064 02 cock grease x pomade

Ό,τι πρέπει για τα απαιτητικά χτενίσματα που έχεις στο νου σου. Προσφέρει ένα μέτριο προς δυνατό σε κράτημα και δίνει ένα εύελικτο σχήμα στα μαλλιά σου, επιτρέποντας να δημιουργήσεις την υφή εύκολα και γρήγορα.. Δεν είναι υδατοδιαλυτό και απαιτεί σαμπουάν antiwax για την εύκολη απομάκρυνσή του από τα μαλλιά. Θα σου κρατήσει ωστόσο όλη την ημέρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved