Ο Tom Ford λανσάρει ρολόγια πολυτελείας

Μετά τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα γυαλιά και τις ταινίες. 

 «Τα ρολόγια έχουν υπάρξει ένα προσωπικό μου πάθος και περίμενα εδώ και καιρό την κατάλληλη στιγμή στην πορεία της εταιρεία μας αλλά και τον κατάλληλο συνεργάτη ώστε να τα συμπεριλάβω στον κατάλογο του brand» θα πει χθες ο διάσημος σχεδιαστής-σκηνοθέτης-σούπερ σταρ Tom Ford.

Για τον Tom Ford έχουν γραφτεί δεκάδες διθύραμβοι, εκατοντάδες αποθεωτικές κριτικές, χιλιάδες γραμμές έχουν πληκτρολογηθεί που εκθειάζουν το στυλ του. Τόσο το δικό του όσο και αυτό που λανσάρει. Άλλωστε βρίσκεται μόνιμα στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους άνδρες της γης. Τυχαίο;

GettyImages 624016390

 

Επειδή ο Tom δεν κάθεται ποτέ στα αυγά του (αφού παραμένει δημιουργικός, λογικά, και τις ώρες που κοιμάται)  το να θεωρηθεί «έκπληξη» η νέα ιδέα του θα ήταν παρανόηση. Όχι, αργά ή γρήγορα το περιμέναμε. Ο άνθρωπος που βρίσκεται σε κάθε cutting edge εκδοχή της μόδας δε θα μπορούσε να μην έχει στη «δημιουργική συλλογή» του και ρολόγια πολυτελείας.

H συνεργασία του με την Bedrock Manufacturing Co. του ελληνοαμερικανού Tom Kartsotis έχει ένα προφανή λόγο: να κατασκευαστούν στην Ελβετία -που αλλού;- τα καλυτέρα δυνατά από πλευράς ποιότητας ρολόγια που θα φέρουν την υπογραφή του. Περιττό να αναφέρουμε πως οι τιμές τους θα κυμαίνονται σε πολύ μεγάλα ύψη. Είπαμε πολυτελείας. Και μάλιστα Made by Tom Ford. Δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο για τον άνθρωπο που το ονοματεπώνυμό του θεωρείται πια συνώνυμου του στυλ.

giphy



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved