Φτιάξε πλάτη και στήθος όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ

Κλέψε από τον Τζέιμς Μποντ αυτό το πρόγραμμα 4 ασκήσεων.

Η έκπληξη έγινε και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί για μία ακόμη φορά τον Τζέιμς Μποντ στο Bond 25. Για την ακρίβεια,, δεν έγινε η έκπληξη, απλώς προστέθηκαν μερικά παραπάνω μηδενικά στην οικονομική πρότασή που έγινε στον Άγγλο ηθοποιό.

Αν θες την άποψη μας, κακώς επιμένουν τόσο πολύ στο Κρεγκ (στο γράψαμε και εδώ), όχι επειδή δεν είναι καλό Μποντ, αλλά επειδή όποιος ενσαρκώνει την εμβληματικό πράκτορα, θα πρέπει πριν απ΄ όλα να το γουστάρει.

Όπως και να έχει, ο Κρεγκ θα επιστρέψει στο πλατό και πριν το πλατό θα πρέπει να επιστρέψει και στο γυμναστήριο.

Και επειδή πράκτορες δεν έχει μόνο η ΜΙ6 αλλά και το Ratpack, βρήκαμε και ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στην προπόνηση του Κρεγκ για πλάτη και στήθος. Ναι, τις ξέρεις αυτές τις 4 ασκήσεις, αλλά αν θες αποτελέσματα σαν του Κρεγκ θα πρέπει να πάρεις απόφαση να φορτώσεις κιλά σε μπάρα και αλτήρα, προκειμένου να σε κοιτάει από μια γωνιά η δική σου Μανιπένυ και να φουσκώνει από υπερηφάνεια. 

1. Πιέσεις με μπάρα (επικλινής πάγκος)

Ρύθμισε την κλίση στον πάγκο και πιάσε την μπάρα ώστε τα χέρια να έρχονται στο ύψος των ώμων και οι παλάμες σου να κοιτάζουν προς το ταβάνι. Σήκωσε την μπάρα από τη βάση, τεντώνοντας τελείως τα χέρια σου. Πάρε εισπνοή και χαμήλωσε την μπάρα αργά μέχρι να ακουμπήσει στο μέσο του στήθους σου. Πίεσε την μπάρα προς τα επάνω δυναμικά, εκπνέοντας.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 10 | Διάλειμμα: 90''

2. Έλξεις στο μηχάνημα

Πιάσε τις λαβές με τις παλάμες προς τα έξω και προσέχοντας το άνοιγμα των χεριών να είναι στο ύψος των ώμων. Ακούμπα τα γόνατα σου στην ειδική επιφάνεια και κρεμάσου από τις λαβές μέχρι να τεντωθούν τα χέρια σου. Σήκωσε τον κορμό σου μέχρι το κεφάλι σου να φτάσει στο ύψος της μπάρας. Σε αυτή τη φάση της άσκησης μην ξεχάσεις την εκπνοή. Χαμήλωσε αργά τον κορμό σου μέχρι να επιστρέψεις στην αρχική θέση.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 10 | Διάλειμμα: 90''

3. Κάμψεις σε επικλινή πάγκο

Τοποθέτησε τα χέρια σου πάνω στον πάγκο και πρόσεξε ώστε να είναι λίγο πιο έξω από το ύψος των ώμων, ενώ ακουμπάς στο έδαφος με τις μύτες των παπουτσιών. Λύγισε τα χέρια και χαμήλωσε το σώμα σου μέχρι το στήθος σου να ακουμπήσει τον πάγκο. Πίεσε το σώμα σου προς το πίσω και γύρνα στην αρχική θέση. Εννοείται ότι σε όλη τη διάρκεια της άσκησης πόδια, γλουτοί και πλάτη βρίσκονται σε ευθεία.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 10 | Διάλειμμα: 90''

4. Ανοίγματα με αλτήρες (επικλινής πάγκος)

Ρύθμισε την κλίση του πάγκου και έχε τα χέρια στο τεντωμένα προς τα επάνω και στη συνέχεια άνοιξέ τα προς το πλάι φροντίζοντας ώστε οι αγκώνες σου να μένουν ελαφρά λυγισμένοι. Έπειτα, φέρε τα χέρια πάνω από το ύψος του κεφαλιού και επανάλαβε.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 10 | Διάλειμμα: 90''



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved