10λεπτη δυνατή προπόνηση για παντού και πάντα

3 ασκήσεις μόνο, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Σε έχω καταλάβει, δεν είναι κάθε μέρα για να πηγαίνεις γυμναστήριο. Μερικές φορές απλώς βαριέσαι (ή δεν προλαβαίνεις). Για εσένα λοιπόν, που δεν θες να πέσεις το βράδυ στο κρεβάτι με τύψεις, σου έχω ένα δυνατό δεκάλεπτο που μπορείς να το κάνεις ακόμα και στο σαλόνι σου.

Οι λιγότερο βαριεστημένοι, θα φορέσουν φόρμα και παπούτσια και θα πεταχτούν μέχρι το παρκάκι απέναντι (αν έχουν) και θα προπονηθούν εκεί.

10 λεπτάκια και 3 ασκήσεις μόνο. Πολύ λιγότερο απ’ όσο χρειάζεται το ντιλίβερι για να σου φέρει την παραγγελία.

1. Frozen V-sits

Ξάπλωσε με χέρια και πόδια τεντωμένα και με το κεφάλι σου και τα πατούσες σου να βρίσκονται λίγο πιο ψηλά από το έδαφος. Σήκωσε ταυτόχρονα πόδια και κορμό, ώστε ο τα χέρια σου να ακουμπήσουν στις μύτες των παπουτσιών σου.

Σετ: 2 | Επαναλήψεις :10 | Διάλειμμα: 60''

2. Πλάγια Ροκανίσματα

Ξάπλωσε με πόδια λυγισμένα και τα πέλματα σου να ακουμπούν πλήρως στο έδαφος. Δεξί χέρι πίσω από το κεφάλι, αγκώνας προς τα έξω και η αριστερή σου παλάμη ακουμπά στο πάτωμα και είναι κάθετη προς τον κορμό σου. Ανασήκωσε τους ώμους ελαφρά από το έδαφος, πιέζοντας μόνο τους κοιλιακούς σου και στρίψε το κορμί σου ώστε ο δεξιός σου αγκώνας να κατευθυνθεί προς το αριστερό σου γόνατο. Χαμήλωσε αργά και ολοκλήρωσε όλες τις επαναλήψεις από τη μία πλευρά πριν περάσεις στην άλλη.

Σετ: 2 | Επαναλήψεις :10 | Διάλειμμα: 60''

3. Κάμψεις

Τίμιες, απλές, κουραστικές. Πρόσεξε το άνοιγμα των χεριών, ενώ πλάτη, γλουτοί και φτέρνες να βρίσκονται σε ευθεία. Χαμηλώνεις μέχρι να ακουμπήσει το στήθος σου το έδαφος και σηκώνεσαι μέχρι να τεντωθούν τα χέρια σου.

Σετ: 2 | Επαναλήψεις :10 | Διάλειμμα: 60''



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved