Στο λεμε για να τρομάξεις: ετοιμάζεται το 2ο μέρος του IT

Δεν θα πάμε μόνο μία φορά στον κινηματογράφο για να δούμε τον Πενιγουάιζ.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει ακόμα στη χώρα μας το «IT» και να το περιμένουμε για να γεμίσει τις νύχτες μας με φρέσκους εφιάλτες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Warner δεν έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το sequel, δεδομένης και της εξαιρετικής πορείας που σημειώνει η ταινία στο box office, αλλά και την πλειοψηφίας των κριτικών που μιλάνε για ένα αληθινά τρομακτικό φιλμ.

Ναι, sequel διότι το μυθιστόρημα του Κινγκ είναι ογκωδέστατο και ως εκ τούτου θα ήταν δύσκολο να χωρέσει σε ένα δίωρο. Μπορεί να μην υπάρχει κάτι επίσημο, όμως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις που δείχνουν ότι δρομολογούνται οι σχετικές εξελίξεις.

Με τέτοια κίνηση είναι η πρόσληψη του σεσημασμένου θριλερο-σεναριογράφου Γκάρι Ντόμπερμαν, ο οποίος είναι στα πολύ πάνω αυτή την περίοδο καθώς δύο δικά σου σενάρια θα δούμε μέσα στη  χρονιά, το «Anabelle 2: the Creation» καθώς και το spinoff του «Καλεσμα 2», το «The Nun».

Bill Skarsgard as Pennywise in Stephen Kings IT copy

Ο Ντόμπερμαν ήταν κανονικά στο team των σεναριογράφων της πρώτης ταινίας μαζί με τον Πάλμερ και τον Φουκουνάγκα, που θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία. Ο Φουκουνάγκα αποχώρησε λόγω διαφωνιών με την παραγωγή, έμεινε όμως η δουλειά τους στο σενάριο. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο 

Το δεύτερο μέρος του IT θα πιάνει την ιστορία του Losers Club, με τη διαφορά ότι οι πιτσιρικάδες θα έχουν τώρα μεγαλώσει και θα έχουν μπει στην ενήλικη ζωή. Και κάπως έτσι μπαίνει στο κάδρο ο Πένιγουάιζ, ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του Ντέρι.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, δεν υπάρχει και επίσημη ημερομηνίας κυκλοφορίας. Ωστόσο, το πιθανό είναι να το δούμε εντός της επόμενης διετίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved