Ας μιλήσουμε για την πιο ιδιαίτερη ερωτική σκηνή του GoT

Στο 2ο επεισόδιο του 7ου κύκλου, Μισάντεϊ και Γκρέιγουορμ έκαναν αυτό που κανονικά δεν γίνεται.

Την Μισάντεϊ την αγαπάμε. Και την αγαπάμε με αποδείξεις, αφού την είχαμε συμπεριλάβει με δόξα και τιμή και στη λίστα με τις 12 ηθοποιούς με τα ομορφότερα στήθη του Game of Thrones.

Στα λέμε όλα αυτά, για να ξέρεις ότι αν έχεις κάτι εναντίον της, θα σου επιτεθούμε με θάρρος και γενναιότητα 1.000 άσπιλων.

Προσοχή: ακολουθούν spoilers για το 2ο επεισόδιο του 7ου κύκλου του Game of Τhrones. Αν θες να αποφύγεις να μάθεις κάτι που δεν πρέπει, κλείσε το tab και πήγαινε μέχρι την παραλία να μετρήσεις τα καράβια του σιδερένιου στόλου του Γιούρον Γκρέιτζόι.

Μιλώντας για Άσπιλους, λοιπόν, θα είδες ότι χθες το βράδυ Μισάντεϊ και Γκρέιγουορμ μετά από αρκετές σεζόν βρέθηκαν πολύ κοντά. Ωστόσο, αυτό το «κοντά» είναι κάπως σχετικό, αφού ο Γκρέιγουορμ είναι ευχνούχος, επομένως υφίσταται αντικειμενικό και ανατομικό θέμα εδώ.

ezgif 1 1313fff26c

Παρόλα αυτά, η σκηνή αυτή όσο παράδοξη και αν φαίνεται, ήταν απόλυτα ταιριαστή στον τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί ανάμεσα στους δύο στη διάρκεια της σειράς. Διέθετε ρομαντισμό: όλα ξεκινάνε από το παράπονο της Μισάντει πως ο Γκρέιγουορμ θα αναχωρούσε για το Κάστερλι Ροκ χωρίς να τη χαιρετούσε. Στη συνέχεια έχουμε την ποιητική εξομολόγηση εκ μέρους του πολεμιστή ότι η Μισάντεϊ αποτελεί τη μοναδική του αδυναμία.

Διέθετε τρυφερότητα: Στο σημείο που η Μισάντεϊ επιμένει να δει τελείως γυμνό τον Γκρέιγουορμ και κυρίως να δει την περιοχή όπου κάποτε βρίσκονταν τα γεννητικά του όργανα.

Και τέλος διέθετε το απαιτούμενο και όχι τόσο αναμενόμενο πάθος, με την γυμνή Μισάντεϊ ξαπλωμένη και ξαναμμένη να δέχεται τη στοματική περιποίηση του γενναίου πολεμιστή της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχουν λείψει οι ερωτικές σκηνές στο Game of Thrones, όμως αυτή είναι με διαφορά η πιο ιδιαίτερη που έχουμε δει. Όπως και να το κάνεις, είναι μια ερωτική σκηνή με έναν ευνούχο –κάτι που δεν συναντάς συχνά δηλαδή. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved