Το bromance Κλεγκέιν-Τόρμουντ είναι πιο βαθύ απ' όσο φαντάζεσαι

Ένα βιντεάκι είναι αρκετό για να μας πείσει ότι αυτό είναι το spin-off που θέλουμε να δούμε.

Θα το πω έτσι όπως το ένιωσε η καρδούλα καθώς παρακολουθούσα το 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones. Όταν λοιπόν ξεκίνησε ο Τζον Σνόου με τους άλλους τους παλαβούς να πιάσουν ένα από τα ζόμπι του Night King King, πίστευα ότι θα γύριζαν πίσω ένας ή δύο το πολύ. Αυτό θα συνέβαινε αν ανάλογη αποστολή αυτοκτονίας είχε πραγματοποιηθεί 3-4 σεζόν πριν.

Ντάξει, ο Τζόν Σνόου δεν θα πέθαινε, αλλά κανείς δεν πόνταρε εύκολα στον Τζόρα, τον Μόρμοντ και τον Σάντορ Κλεγκέιν. Με αυτή τη διάθεση, κάθισα να παρακολουθήσω την αποκοτιά τους.Καθώς όμως χτιζόταν το bromance «Κυνηγόσκυλου» και Μόρμοντ στη διάρκεια του επεισοδίου, ευχόμουν να μην χάσουμε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο.

Να θυμήσου τους να μιλάνε για την νταρνάνα του Γουέστερος, την Μπρίεν.

Ο Τόρμουντ μάς έχει δείξει πόσο ωραίος τύπος σχεδόν άμα τη εμφανίσει του στη σειρά. Ο Κλεγκέιν κερδίζει συνεχώς πόντους συμπάθειας και απέκτησε μια θέση στην καρδιά με την επική του γκάφα να ρίξει την πέτρα στην παγωμένη λίμνη.

Και τη στιγμή που ο Τόρμουντ ήταν με το ένα μάτι πόδι στον κόσμο των White Walkers Walkers κάτι πήγε να σπάσει μέσα μου. Ευτυχώς, βρέθηκε το «κυνηγόσκυλο» και έσωσε αυτό το υπέροχο παρεάκι.

Παρεάκι, όμως, είναι και εκτός γυρισμάτων. Πριν λίγες ώρες ο Κρίστοφερ Χίβιού (Τόρμουντ) ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει παρέα με τον Ρόρι ΜακΚάν («Κυνηγόσκυλο») ένα παιδικό τραγουδάκι, το Yellow Bird, , ένα παραδοσιακό τραγούδι της Αϊτής, το οποίο έγινε γνωστό από την εκτέλεση βιμπραφωνίστα Άρθουρ Λάιμαν τη δεκαετία του ‘60  –εντελώς κόντρα επιλογή, δηλαδή, σε σχέση με τους ρόλους που τους έχουμε συνηθίσει.

Να για δες:

 

When you've had to much trailer time... #behindthescenes #got7

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

 Επομένως, κύριοι της HBO, θα κάνετε που θα κάνετε spin-offs, αφήσετε ήσυχους Τόρμουντ και Σάντορ για 7 ακόμα επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά και χαρίστε μας το spin off που θέλουμε, τους δυο μοναχικούς μαχητές να περιφέρονται στον Γνωστό Κόσμο, να μεθοκοπάνε, να σφάζουν και να συναγωνίζονται σε ατάκες που μόνο οι αληθινοί φίλοι λένε μεταξύ τους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved