Η πέμπτη σεζόν θα είναι και η τελευταία του Witcher στο Netflix

Και εδώ που τα λέμε, ίσως να είναι και καλύτερα έτσι όπως τα έκαναν.

Αναμφισβήτητα, είναι οι σειρές που γνώρισαν την τελευταία τριετία από τα μεγαλύτερα παρασκήνια. Πετάξαμε την σκούφια μας από τη χαρά μας όταν είδαμε την πρώτη εικόνα του Henry Cavill ως Geralt of Rivia, νιώσαμε πως ένα μικρό όνειρο έγινε πραγματικότητα και το είδαμε να δουλεύει και στη μικρή οθόνη. Ή μήπως όχι;

Γιατί η είδηση ότι το Witcher θα βγάλει μόνο άλλες δύο σεζόν, δεν θα έπρεπε να μας κάνει δα και μεγάλη εντύπωση. Για το στόρι, η τέταρτη και η πέμπτη σεζόν με πρωταγωνιστή πλέον τον Liam Hemsworth, θα είναι μια μίξη των τριών τελευταίων βιβλίων του Andrzej Sapkowski, που ειλικρινά αναρωτιόμαστε πώς θα καταφέρουν να τα χώσουν όλα μαζί. Αλλά τα πράγματα με τους σεναριογράφους αυτής της σειράς ήταν από την αρχή δύσκολα.

Διάβασε επίσης: Πέντε τέρατα από το video game που θέλουμε να δούμε στη σειρά.

Υπήρχε μόνιμη κόντρα με τον Henry Cavill και την κατεύθυνση της σειράς, μιας και ο πρώτος ως φαν συνήθιζε να επισημαίνει τα λάθη και όλα όσα δεν έβγαζαν νόημα στις ιστορίες του Geralt. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που δεν έγιναν λίγες φορές κουλουβάχατα στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα ο Henry Cavill να εγκαταλείψει το ρόλο. Ξέρουμε όμως σίγουρα αυτό. Το γεγονός ότι ο Geralt έχει τόσο πολύ ψωμί, εκείνος και οι ιστορίες του, αλλά η παραγωγή αποφασίζει να γυρίσει μόλις δύο ακόμη σεζόν, δείχνει πως ούτε εκείνοι πιστεύουν πια σε αυτό το πρότζεκτ. Όχι πως υπάρχει κάτι προσωπικό με τον Liam Hemsworth, αλλά ο κόσμος αγάπησε τον Cavill και πολύ δύσκολα μπορεί να φανταστεί κάποιον άλλο στο ρόλο. Ουσιαστικά το franchise έβαλε ένα φοβερό αυτογκόλ, με ανθρώπους που δεν θέλησαν να ακολουθήσουν το ήδη πετυχημένο στόρι.

 

 

Βέβαια δύο σεζόν είναι αρκετές για να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά μόνο ένα θαύμα μπορεί να πείσει το Netflix αυτή τη στιγμή να ανανεώσει για περισσότερες σεζόν. Τουλάχιστον ας προσπαθήσει να κλείσει αυτή την προσπάθεια με το κεφάλι ψηλά δίνοντας καλά επεισόδια. Πάντως, σίγουρα θα αργήσουμε να ξανακούσουμε για τον Geralt of Rivia. Ευτυχώς που η CD Projekt ετοιμάζει καινούργιο Witcher.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved