Pexels Τύπος έτρωγε δύο Big Mac τη μέρα αλλά αντί για χοληστερίνη μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες

Σήμερα είναι 70 χρονών και ξεκίνησε να τα τρώει από τον Μάιο του ‘72. Κάντε τα μαθηματικά και μετά τσεκάρετε αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Από τότε που είδαμε το «Super Size Me» το μίνι φιλμ κατά το οποίο ένας τύπος έδειξε τι μετάλλαξη έπαθε το σώμα του από την ημέρα που θα έτρωγε κάθε μέρα fast food, ήταν βέβαιο ότι κλονιστήκαμε λιγάκι. Ακόμα και έτσι όμως, δεν σταματήσαμε ποτέ να τρώμε τα αγαπημένα μας McDonald’s. 

 

 

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Don Gorske, συνταξιούχος σωφρονιστικός υπάλληλος μάλλον δεν είδε ποτέ το φιλμ, για αυτό και συνέχισε να τρώει επί καθημερινής βάσεως το πολυλατρεμένο του Big Mac, δύο φορές την μέρα μάλιστα, από τις 17 Μαΐου του 1972 μέχρι και σήμερα. 

Έτσι θα φτιάξεις το Big Mac στο σπίτι σου

«Εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου ότι πιθανότατα θα τα τρώω αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε για την πρώτη του γνωριμία με το Big Mac, και συνέχισε,

«Πέταξα τα χαρτοκιβώτια στο πίσω κάθισμα και άρχισα να τα μετράω από την πρώτη μέρα». Και παρότι οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι δεν θα κατάφερνε να την «βγάλει» μέχρι τα 70 του, εκείνος τους διέψευσε όλους αποφεύγοντας το πρωινό και τις τηγανητές πατάτες και περπατώντας 10 χιλιόμετρα καθημερινά.

 

 

«Πολλοί νόμιζαν ότι θα είχα πεθάνει μέχρι τώρα, αλλά, αντ’ αυτού, έγινα ένας από τους μακροβιότερους κατόχους ρεκόρ Γκίνες, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο για μένα».

Ο τύπος κρατάει τις αποδείξεις από την μέρα και μέχρι σήμερα έχει καταναλώσει πάνω από 34 χιλιάδες μπέργκερ. Όχι και άσχημα θα πούμε εμείς. Τι ωραίος τρόπος βασικά να γίνεις viral.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved