Assosiated Press Η Cindy Crawford έχασε ένα κομμάτι του εαυτού της από ένα λάθος κούρεμα

Ειδικοί εξηγούν πόσο κόστισε στο Top Model των 90's μία άτυχη στιγμή με τον hairstylist.

Η αλήθεια είναι πως για μια γυναίκα η κακή κόμμωση είναι κάτι που της στοιχίζει και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία της. Και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορεί να ξεφύγει καμία ούτε καν μία από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από αυτόν τον πλανήτη, η Cindy Crawford.

Ειδικότερα, το top model πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ με τίτλο «The Super Models», η οποία ακολουθεί τις καριέρες των Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista και Naomi Campbell - αλλιώς γνωστή ως «Big Four» . Και μπορεί η καριέρα της Crawford να είναι μια από τις λαμπρότερες που μπορεί να κάνει ένα μοντέλο, υπήρχαν όμως «μελανά» στοιχεία. Και μοιράστηκε μία από τις ιστορίες που τη σημάδεψαν.

Supermodels: Τι έχεις χάσει αν γεννήθηκες μετά τα 90's


Της έκοψαν τα μαλλιά και έχασε τη «δύναμή» της

Συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν ένα πολύ νεαρό μοντέλο με σχέδια να πάει στο κολέγιο όταν είχε μια πολύ καλή πρόταση να πάει στη Ρώμη για μια φωτογράφηση. Η φωτογράφος είχε ζητήσει εκ των προτέρων η Crawford να κόψει τα μακριά μαλλιά της, αίτημα που η ίδια και το πρακτορείο της απέρριψαν. Ωστόσο, δεν έγιναν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει.

Όπως είπε: «Την πρώτη κιόλας νύχτα, στέλνουν τον κομμωτή στο δωμάτιό μου για να μου κόψουν λίγο τα μαλλιά» λέει η Crawford στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας ότι ο κομμωτής στη συνέχεια προχώρησε στο να «χτενίσει τα μαλλιά μου, να τα κάνει αλογοουρά και να κόψει την αλογοουρά μου χωρίς να με ρωτήσει. Ήμουν σε σοκ. Και απλά κάθισα εκεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρώμη και έκλαιγα. Και αν οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν έχω κόψει ποτέ πραγματικά τα μαλλιά μου από τότε, γι' αυτό. Επειδή αυτό το γεγονός με τραυμάτισε τόσο πολύ».

Η Crawford έκανε το ντεμπούτο της σε φωτογραφίες για το τεύχος Σεπτεμβρίου 1984 της ιταλικής Vogue  -ένα μεγάλο επίτευγμα για εκείνη εκείνη την εποχή που δεν το θυμάται με αγάπη. «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσαν τα κοντά μαλλιά, ήταν ότι δεν το ήθελα. Πραγματικά ένιωθα ότι δεν με έβλεπαν ως άτομο που είχε φωνή για τη μοίρα του».

Η Ζιζέλ κάνει pole dancing με μαύρο κορμάκι και όλα μοιάζουν υπέροχα

Αμέτρητοι άλλοι έχουν μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ιστορίες φρίκης για το κούρεμά τους, οι οποίες τελείωσαν με κλάματα: «Είναι βαθιά οδυνηρό να κάνεις ένα κακό κούρεμα ή ένα κούρεμα που δεν σου αρέσει», λέει η κλινική ψυχολόγος Barbara Greenberg. «Τα μαλλιά ενός ατόμου είναι ένα πολύ ισχυρό μέρος της ταυτότητάς του. Αν και μπορεί να φαίνεται λίγο ανόητο στην αρχή, τα μαλλιά έχουν σημασία», καθώς όπως λέει:  «Όχι απαραίτητα επειδή τα ίδια τα μαλλιά έχουν αξία, αλλά περισσότερο για το πώς μπορούν να βοηθήσουν στην αναπαράσταση της ταυτότητας, της παρουσίασης και ακόμη και της αίσθησης ελέγχου. Τα μαλλιά βοηθούν να υπαγορεύσουμε πώς μας βλέπουν στον κόσμο, μαζί με άλλα μέρη της παρουσίασης της ταυτότητάς μας».

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved