Survivor: Τι έχετε πάθει όλοι με την Κατερίνα Δαλάκα;

Όλοι την έχουν βάλει στο μάτι, εκείνη όμως δεν χαμπαριάζει. Και έχει και το κοινό με το μέρος της.

Το #TeamDalaka είναι πραγματικά η ομάδα που κερδίζει. Γενικότερα η Κατερίνα Δαλάκα έχει μεν haters, αλλά όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις του ελληνικού διαδικτύου έχει δημιουργήσει φανατικό fan club.

Τόσο φανατικό, που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η είσοδος του Ντάνου στο παιχνίδι, απλά και μόνο για να κοντραριστούν οι αδυναμίες του κοινού.

 

Αυτός ο παίκτης πάντως είδε έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του.

Στο θέμα μας όμως τώρα. Δηλαδή την Δαλάκα

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχε πολύ κακή συμπεριφορά, αλλά τελευταία έχει φέρει τούμπα την κατάσταση. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι αδίστακτη -ειδικά στα αγωνίσματα- και κάθε μέρα που περνάει γίνεται κάτι σαν τον ποδοσφαιρικό «μεσσία» που στάζει γκολ συνεχώς και γίνεται ο αγαπημένος της εξέδρας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά εμφανίστηκε η Χρύσα να την ειρωνεύεται και πλέον όχι είναι οπαδοί του hashtag #ΔΑΛΑΚΑ_ΜΟΝΟ .

Όταν «πληγώνεις» το θηρίο εκείνο θα αντεπιτεθεί με μεγαλύτερη μανία, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί στο μπιφ Χρύσας – Δαλάκα.

 

 

Όπως γράφει και ένας λογαριασμός στο ελληνικό Χ:

«Καταλάβατε τώρα γιατί τη λατρεύουμε; Γιατί είμαστε μαζί της και στα εύκολα και στα δύσκολα; Γιατί είναι δίκαιη, γιατί βάζει την ομάδα πάνω από το δικό της συμφέρον γιατί τα λέει έξω από τα δόντια χωρίς να τη νοιάζει πως θα φανεί έξω, για αυτά και για άλλα πολλά. #ΔΑΛΑΚΑ_ΜΟΝΟ». 

Εμείς έχουμε τρελαθεί με τους μορφασμούς του Σάββα Γκέντσογλου.

Μετά από αυτό δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, παρά να σας παραθέσουμε μερικά ακόμα tweets λατρείας για την Κατερίνα Δαλάκα. Και για να είμαστε ειλικρινείς, περιμένουμε τη μέρα που θα αποδείξει στην Χρύσα ποιος/α είναι το πραγματικό παλτό.

 

 

Ή έστω να ήξερε τι είπε για εκείνη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ότι αμαυρώνει το όνομά της με την συμμετοχή της στο Survivor. 

 

 

Επειδή όμως υποσχεθήκαμε διθυραμβικά tweets, απολαύστε τα παρακάτω:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved