La Casa de Papel είχαμε στην «ληστεία» του Μπερναμπέου

Τρολ με νόημα από τον «Ελσίνκι» της διάσημης ισπανικής σειράς με αφορμή τα «εγκλήματα» διαιτησίας στο Ρεάλ-Αλμερία.

Ποιος είπε ότι οι «παράγκες» είναι μόνο για την ελληνική Α’ Εθνική, νυν Super League; Στην Ισπανία συγκεκριμένα, το Ρεάλ Μαδρίτης-Αλμερία μπορεί να κρίθηκε την Κυριακή, ωστόσο όλα τα «υπέροχα» τα οποία συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το «θολό» VAR και οι διαιτητικές αποφάσεις που οδήγησαν στο να μην γίνει η έκπληξη της χρονιάς (η Αλμερία κέρδιζε 2-0 και τελικά ηττήθηκε στο 90-φεύγα με 3-2) ακόμα συζητιούνται.

 

 

Ο όρος «ληστεία» έχει αποδοθεί από πολύ κόσμο στην νίκη της «βασίλισσας», όχι μόνο από ειδήμονες του ποδοσφαίρου αλλά και από τηλεπερσόνες. Και όπου υπάρχει ληστεία και Ισπανία, ταιριάζει απόλυτα «Η Τέλεια Ληστεία», ή αλλιώς La Casa de Papel. Η τηλεοπτική σειρά που έκανε κόσμο και κοσμάκη να λατρέψει τις ισπανικές παραγωγές, όπως μάθαμε δεν είχε… εκπρόσωπο στην Τέλεια Ληστεία του Μπερναμπέου.

Μήπως το Casa de Papel είναι η πιο υπερτιμημένη τηλεοπτική σειρά;

Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο γνωστός για τα «μπλαουγκράνα» συναισθήματά του «Ελσίνκι» La Casa de Papel, ο ηθοποιός Ντάρκο Πέριτς.

 

 

«Όχι, δεν με κάλεσαν στη ληστεία του Μπερναμπέου» είπε ο ηθοποιός ρίχνοντας έξτρα λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει από την Κυριακή το βράδυ, την ίδια ώρα που ένας μίνι «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει και δύσκολα δείχνει πως θα ηρεμήσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved