Οι μορφασμοί του Σάββα Γκέντσογλου λένε πάντα την αλήθεια

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και νυν παίκτης του Survivor έχει ένα ύφος που λέει πάντα την αλήθεια. Ειδικά όταν ξενερώνει.

Είναι μερικοί άνθρωποι που κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους, είναι και κάποιοι άλλοι που θέλουν να τα κρύψουν αλλά η γλώσσα του σώματος τους προδίδει. Και υπάρχουν και αυτοί που δεν τους νοιάζει να δείξουν τι πραγματικά σκέφτονται. Δεν ξέρουμε τελικά σε ποια κατηγορία ανήκει ο Σάββας Γκέντσογλου, η αλήθεια είναι όμως ότι χωρίς να χρειάζεται να πει κάτι, τα έχει «εξηγήσει» όλα και μόνο με τους μορφασμούς του.

Εμείς είμαστε Team Ντάνιελ.

Ο, κατά γενική ομολογία, συμπαθέστατος τύπος και άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει μπει στο Survivor και ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα του, ωστόσο, κάθε φορά που η κάμερα εστιάζει πάνω του, προσφέρει απλόχερα τροφή για σκέψη, πολλά memes, ενδεχομένως και στοιχήματα για το τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή.

 

 

Μπορεί μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα να αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο στα αγωνίσματα, ο Σάββας Γκέντσογλου πάνω από όλα θα μπορούσε να είναι ένα κινητό meme. Ειδικά όταν ξενερώνει δεν μπορεί να το κρύψει.

Μαζέψαμε στο παρακάτω άλμπουμ ορισμένα από τα πιο εκλεπτυσμένα tweets, την ώρα που ο Σάββας του Survivor δείχνει να σκέφτεται κάτι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved