Ο Ντάνιελ Νούρκα μπορεί να «σώσει» το Survivor

Ακόμα και οι haters του ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να το δουν με καλύτερο μάτι, μετά την είσοδο του «Ντάνιελ Σαν».

Το Survivor του 2024 έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και όλες εκείνες τις «αρετές» που το κάνουν να ξεχωρίζει στην καθημερινότητά μας. Οι ίντριγκες και οι τσακωμοί δεν λείπουν ποτέ και από κανένα επεισόδιο, ειδικά από τη στιγμή που στο παιχνίδι βρίσκονται Ασημίνα και Αλέξης Παππάς.

Επίσης η Κατερίνα Δαλάκα έχει γίνει ήδη «σύμβολο» του παιχνιδιού.

Τι είναι αυτό που του λείπει του Survivor για να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό που δεν τρελαίνεται μόνο για trash tv; Μα έναν παίκτη που να μην είναι «κατίνα», να μην μπλέκει με ίντριγκες, να είναι καλός teammate και να τα δίνει όλα για την ομάδα του.

Αυτός ο κάποιος, ενδεχομένως, να είναι ο νεοφερμένος Ντάνιελ Νούρκα για τον οποίο (παρα)μιλάει όλο το διαδίκτυο μετά τις πρώτες του εμφανίσεις στο ριάλιτι του SKAI.

 

 

Για όποιον δεν γνωρίζει, ο 27χρονος είναι ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και το «Κάνε Ότι Κοιμάσαι». Στα πρώτα του δείγματα, μάλιστα, φαίνεται να κερδίζει συμπάθειες όχι μόνο για τις επιδόσεις του στα αθλήματα, αλλά και με τον χαρακτήρα του.

 

 

Δεν ξέρουμε για σας, πάντως λίγη «ποιότητα» χρειάζεται μέσα στην «πχιότητα» που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί να μην το ξέρει ο Ατζούν, αλλά ίσως και να βρήκε έναν τύπο που να κερδίσει φανς που δεν προορίζονται να δουν το τηλεοπτικό του πρόγραμμα με την καθημερινή του συμπεριφορά στο παιχνίδι. 

Oι περισσότεροι πάντως περιμένουν άλλη άφιξη στο Survivor.

Ενδεχομένως να κέρδισε και εμάς τους ίδιους που πλέον ξέρουμε ποιον να στηρίξουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα αποδειχτεί Ντάνιελ ΛαΡούσο ή Ντάνιελ... Ποντένσε, η ουσία είναι ότι το πάει πολύ καλά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved