Πότε θα δούμε την 4η σεζόν του The Boys

Όπως φαίνεται αργεί λίγο ακόμα, αλλά σίγουρα θα κάνει πάταγο.

 

Μπορεί η Amazon να έχει ξεκινήσει την προώθηση της τέταρτης σεζόν του The Boys και παρότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί το πότε θα είναι ακριβώς η ημερομηνία της πρεμιέρας, φημολογείται η 13η Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η νέα φήμη που ξεκίνησε από το Vought HQ στο X υποστηρίζει ότι το The Boys θα επιστρέψει στο Prime Video στις 13 Ιουνίου. Ωστόσο, επειδή δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση κρατάμε «μικρό καλάθι» μέχρι να υπάρξει η σχετική επιβεβαίωση από την Amazon.

 

Για τον νέο κύκλο

Μπορεί να μην έχουμε δει πολλά για τα όσα πρόκειται να γίνουν με τη νέα σεζόν όμως αναμένεται ότι η Amazon θα ξεκινήσει να μοιράζει φωτογραφικό υλικό, αλλά και trailers. Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry.

Η κινητικότητα γύρω από τον He-Man μας γεμίζει αισιοδοξία

Η τέταρτη σεζόν θα περιλαμβάνει και το όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Για τον ρόλο του δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες. Επίσης, είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir ωστόσο δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν πολύ σκληρό τύπο.  Να σημειώσουμε ότι το The Boys παίζει αποκλειστικά μέσα από το Prime Video της Amazon.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved