15 τατουάζ χειρότερα και από το viral tatoo του TikTok

Νομίζετε ότι ο ερωτευμένος τυπάς είναι αίσχος; Πού να δείτε τη λίστα που μαζέψαμε.

Όλοι ξέρουμε πως όταν είμαστε ερωτευμένοι κάνουμε τρέλες, αλλά κάποια πράγματα απαγορεύονται. Όπως το να κάνεις τατουάζ το όνομα της συντρόφου σου για παράδειγμα. Ο λόγος; Μπορεί σε λίγο καιρό να μην είσαι και τόσο ερωτευμένος ή απλά να έχετε χωρίσει και να πρέπει να υποβάλλεις την νέα «υποψήφια» να πλαγιάσει μαζί σου, βλέποντας πάνω σου το όνομα της πρώην σου.

Πέντε τύποι τατουάζ που πραγματικά προσβάλλουν το δέρμα σου

Στο TikTok, πάντως, ένας νεαρός δεν το πολυσκέφτηκε -αν και μάλλον άκουσε πολλούς που του είπαν να μην κάνει τατουάζ το όνομα της κοπέλας του – και προχώρησε σε ένα διαφορετικού τύπου σχέδιο. Και αυτό προκάλεσε πολλά και υπέροχα σχόλια, όπως «η πιο χαζή ιδέα για ένα τατουάζ» και άλλα παράγωγα.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

 

@bettyzootattoo Bite Mark tattoo #fyp #bf #tattoo #bitemarktattoo #foryou #trending #onthisday #fypviralシ ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

 

Όταν ο τίτλος του βίντεο λέγεται «POV: να κάνεις τατουάζ με το σημάδι δαγκώματος της φίλης σου» δεν χωράει και πολλά σχόλια, ωστόσο μην νομίζετε ότι είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Τέσσερις γυναίκες και tattoo artists μοιράζονται τις σκέψεις τους για την δερματοστιξία

Είναι σαν εκείνο το ρητό «όταν πας να κάνεις μανίκι και τελικά το τρως». Δείτε το παρακάτω άλμπουμ και σκεφτείτε διπλά, πριν προχωρήσετε σε ηλίθιες ιδέες πάνω στο δέρμα σας:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved