Unsplash Οι Έλληνες βγάζουν το κλιματιστικό από την πρίζα και ανοίγουν τον ανεμιστήρα

Η ακρίβεια σαρώνει και προσπαθούν να κόψουν χρήματα από παντού.

Η ακρίβεια σαρώνει. Κάνει την επέλασή της και χτυπάει παντού. Είτε έχει να κάνει με σουβλάκι, είτε με χωριάτικη σαλάτα σε νησιά, είτε στην ενέργεια. Η ζέστη έκανε την εμφάνισή της και πλέον το να ανοίξουμε το κλιματιστικό είναι απαγορευτικό. Οι τιμές είναι στα ύψη, οπότε ο μέσος Έλληνας για να δροσιστεί, αναγκάζεται να πάρει αγκαλιά τον ανεμιστήρα.

Όπως αναφέρει το Mega Channel σε ρεπορτάζ του, είναι χαρακτηριστικό ότι στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών σχηματίζονται ουρές από καταναλωτές που αποφάσισαν να εξετάσουν αυτόν τον πιο οικονομικό τρόπο να δροσιστούν. Η τάση θέλει όλο και περισσότερους το φετινό καλοκαίρι να χρησιμοποιούν ανεμιστήρες για να γλιτώσουν το ακριβό ρεύμα και μήπως καταφέρουν να βγάλουν το μήνα τους.

 

 

Η διαφορά στην τιμή σε σύγκριση με το κλιματιστικό είναι, στην καλύτερη περίπτωση, 45 ευρώ λιγότερα. Οι τιμές των ανεμιστήρων ξεκινούν από τα 19 ευρώ και φτάνουν τα 55 ευρώ, αναλόγως τι είναι αυτός που σε εξυπηρετεί.

Μέχρι και 26 ευρώ η χωριάτικη σαλάτα στα ελληνικά νησιά

Μάλιστα, το χαμηλό κόστος συμβάλει ώστε πολλοί καταναλωτές παρότι έχουν κλιματιστικό, να κάνουν και την αγορά του ανεμιστήρα ως εφεδρικής ή συμπληρωματικής λύσης για να εξοικονομούν χρήματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved