Στην Αργεντινή μάλλον θα κάνουν υπογειοποίηση καλωδίων μετά το παραλίγον ατύχημα στο πούλμαν

Εμείς στη θέση τους αυτό θα κάναμε πάντως. 

Στην Αργεντινή το ζουν και καλά κάνουν μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και την νίκη επί της Γαλλίας στον τελικό. Είτε πρόκειται για το Μπουένος Άιρες, είτε οποιοδήποτε άλλο σημείο της χώρας, η Αργεντινή έχει κάθε λόγο να γεύεται το νέκταρ της επιτυχίας που τους προσέφερε απλόχερα ο Μέσι, ο Μαρτίνεζ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους.

 

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ πάντως πρέπει να βάλει φραγμό στις προσβολές του.

Παραλίγο «υπέργεια» ρεύματα πάνω στο πούλμαν του θριάμβου

Αν η βόλτα του θριάμβου γινόταν κάτω από την άσφαλτο τότε ίσως να ταίριαζε ο τίτλος του ελληνικού συγκροτήματος (Υπόγεια Ρεύματα) παρόλα αυτά ας σταθούμε στο πώς έγιναν τα γεγονότα και τι νίλα πήγαν να πάθουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής που βρίσκονταν στο κάμπριο πούμαν που τους μετέφερε για να αποθεωθούν.

 

 

Για όσους λοιπόν θεωρούν ότι στην Ελλάδα έχουμε μείνει έτη φωτός πίσω και δεν έχουμε υπογειοποιήσει τις καλωδιώσεις στους δρόμους και γύρω από τα σπίτια μας, απλά αξίζει να δούνε τι πήγαν να πάθουν οι κύριοι που αναφέραμε.

Οι τέσσερις έσκυψαν στην ώρα τους, ο Παρέδες πάλι το πήρε χαμπάρι τελευταία στιγμή και το καλώδιο του πήρε το καπέλο.

 

 

Ίσως μετά από αυτό η κυβέρνηση της Αργεντινής να προχωρήσει σε υπογειοποίηση των καλωδίων, όχι τίποτα άλλο, κρίμα είναι να «φύγει» κάποιος πρωταθλητής κόσμου έτσι άδικα. Στην Ελλάδα πάλι μάλλον τα περισσότερα καλώδια θα μείνουν ως έχουν γιατί μέχρι να κερδίσουμε (ξανά) τρόπαιο με την Εθνική παίζει να έχουν καταργηθεί τα αυτοκίνητα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved