gyroskw Η νέα πρόκληση είναι να φας μια μερίδα γύρου 2.7 κιλών σε 45 λεπτά

Για κάποιους από εμάς είναι απλώς ένα δείπνο με τους κολλητούς.

Ο σύγχρονος άνδρας ζει για τις προκλήσεις. Τον βελτιώνουν και τον χαροποιούν όταν καταφέρνει να τις φέρει εις πέρας. Μάλιστα όταν οι προκλήσεις έρχονται σε συνδυασμό με το φαγητό, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά.

Μία αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ αποφάσισε να θέσει μία πρόκληση που δεν μπορείς να τις αντισταθείς. Το “Pita Street Food” της Ατλάντα προσφέρει στους πελάτες ένα βραβείο σε περίπτωση που καταφέρουν να κατακτήσουν τον “Όλυμπο”. Όχι το βουνό των Θεών αλλά μία μερίδα γύρου 2.7 κιλών. Να φάνε μέχρι και την τελευταία πιρουνιά σε χρόνο 45 λεπτών.

 

 

Η μερίδα αποτελείται από 1,5 κιλό τηγανιτές πατάτες με μπαχαρικά, κομμένες πίτες, σάλτσα ταχίνι και κομματάκια φέτας. Όλα αυτά καλύπτονται από 2 κιλά μοσχαρίσιο γύρο και 1,5 κιλό τζατζίκι και μισό κιλό ντομάτες. Η πιατέλα ζυγίζει 6 κιλά και ο νικητής δεν πληρώνει τη μερίδα που κοστίζει 45 δολάρια. Επιπρόσθετα κερδίζει ένα μπλουζάκι του καταστήματος, ενώ το όνομά του θα μπει στο Wall of Fame του «Pita Mediterranean Street Food».

Γύρος: Τι το διαφορετικό έχει μέσα;

Προς το παρόν τα έχει καταφέρει ένας τυπάς, ο Randy Santel που κατάφερε να την φάει σε 19 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια παρέλαβε με ικανοποίηση τα δώρα του. Η συγκεκριμένη πρόκληση είναι διαθέσιμη και σε άλλα καταστήματα, κατόπιν ειδικού αιτήματος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved