Red_Bull Για τον Νικόλα Πλυτά δεν είναι απίθανο να περπατήσει πάνω στο νερό

Ρωτήσαμε τον Έλληνα πρωταθλητή του waterski όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για εκείνον.

Τη θάλασσα αν τη φοβάσαι σε διώχνει, αν τη σέβεσαι σε αγκαλιάζει. Τη συγκεκριμένη φράση την άκουσα από τον χρυσό Ολυμπιονίκη της Ατλάντα, Νίκο Κακλαμανάκη. Επίσης ο μετέπειτα αργυρός Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα της Αθήνας είχε αναφέρει πως το νερό συμβολίζει την κάθαρση. Δε θα μπορούσα, λοιπόν, να μη ρωτήσω τον Νικόλα Πλυτά το τι συμβολίζει για εκείνον η επαφή του με το νερό. “Εκτός από ένα εξαιρετικό playground, συμβολίζει την ελευθερία”, απάντησε ο Έλληνας πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι. 

 

 

Σε ηλικία 28 ετών ο Νικόλας Πλυτάς έχει αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις. Εκτός από το water ski, ειδικεύεται στο wakeboarding, το skateboarding, το snowboarding και το surfing, έχοντας εκπροσωπήσει για δύο συνεχόμενες χρονιές (2018 – 2019) τη χώρα μας στο ISA World Surfing Games στην Ιαπωνία.

 

 

Στη συζήτησή μας αναφερθήκαμε για τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει από τα θαλάσσια sports και τον έχουν βελτιώσει στην προσωπική του ζωή, για τους λόγους που στα social media δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είναι Έλληνας, για το αν σκοπεύει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την κληρονομιά που θέλει να αφήσει στα water sports στην Ελλάδα και τέλος του ζητήσαμε 3 συμβουλές για εμάς που θέλουμε να πιάσουμε για πρώτη φορά το σκοινί και θα αισθανθούμε ένα ταχύπλοο να μας σέρνει.

Όλες οι απαντήσεις στο video:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved