Λιλιάνα, εγώ σε ήθελα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ από τον Νεϊμάρ

Ο Μπάμπης Κόλλιας απειλείται από τον Σεμπά του γαλλικού πρωταθλήματος. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Άκου ρε κάτι πράγματα. Έχουμε φάει τις γυναίκες με το κουτάλι, έχουμε καταπιεί τα γήπεδα με τη σπάτουλα κι έρχεται ο Σεμπά της Παρί να μας φάει το κορίτσι. Τι λες ρε παλίκαρε; Σοβαρά; Όταν εγώ αγόρι μου την έπεφτα στη Liliana, εσύ ακόμα έπαιζες γερμανικό στις αλάνες του Σάο Πάολο. Άντε μπράβο.

Να έχεις την καψούρα σου χρόνια και να έρχεται ξαφνικά ένας κάποιος Νεϊμάρ για να σου τη φάει με μερικά μηνυματάκια στο Instagram.  Άτσα ρε γατί. Ποιος είσαι; Αλλά δεν θα κάτσω να τσακωθώ μαζί σου. Κατίνα εγώ ΔΕΝ γίνομαι. Αυτά είναι για σένα που τρώγεσαι με τον Καβάνι για ένα πέναλτι.

Δείτε εδώ καραγκιοζιλίκια ο τύπος. Σου τα 'λεγα Liliana Henao. Λούσου τα τώρα.

Εγώ είμαι ΚΥΡΙΟΣ. Έτσι δεν είναι Lilianaki μου; Το ξέρεις ότι εγώ σε ήθελα πολύ πριν από αυτόν. Μέχρι και stalker έχω γίνει για πάρτη σου. Απ' έξω κι ανακατωτά το ξέρω το προφίλ σου στο Instagram. Ξέρεις πόσα μαγιό έχω ψωνίσει από το site σου για τη μάνα μου και τις αδερφές μου;

Για σε παρακαλώ...

 

Μη μου κάνεις εμένανε ναζάκια τώρα για να με καλοπιάσεις. Τ' ακούς; 

Σιγά, επειδή έχει μερικά ψωροεκατομμύρια; Κι εγώ έχω εξοχικό στο Δήλεσι. Και πού να σου δείξω κασέτες από τότε που έπαιζα στον Ατσαλένιο. Δεν υπάρχει καν δίλημμα. Έτσι δεν είναι κορίτσι μου; Ακριβώς. Συμφωνούμε.

Και πού 'σαι; Κάτω από τα μηνύματα του Νεϊμάρ, θα δεις και καμιά 100αριά δικά μου. Αν μπορείς, άνοιξέ τα κάποια στιγμή σε παρακαλώ.

Θέλω να σου δείξω ποιες φωτό σου μου αρέσουν περισσότερο. Να, αυτές:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved