10 Ελληνίδες αθλητικογράφοι σκέτες ανάφτρες

Μην μας ευχαριστείς καθόλου, ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας.

Η αθλητικογραφία είναι σαν τον στρατό. Αν στη θητεία σου, ειδικά στο κέντρο, σε ευλογήσει ο Θεός να έχεις Λοχία ή Σμηνία γένους θηλυκού νιώθεις λες και βρήκες νερό στην έρημο. Σαν όαση ένα πράγμα. Δεν πλησιάζεις, δεν ακουμπάς, δεν πίνεις, αλλά τουλάχιστον χαζεύεις και ξεδιψάς. Όλα στο μυαλό είναι άλλωστε…

Ανάμεσα σε δεκάδες γουρουνοκεφαλές ενός ποδοσφαιρικού ή μπασκετικού αγώνα, μεταξύ παικτών, διαιτητών, οπαδών και δημοσιογράφων, η παρουσία αυτών των κοριτσιών είναι για να ξεφεύγει και κυρίως να ανοίγει λίγο το μάτι.

Δεν μπορείς ρε παιδί μου να βλέπεις «Αθλητική Κυριακή» μόνο με Μπακόπουλο και Μαυρογιαννίδη. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι ικανοποιημένος με τη φάτσα του Βαγγέλη Ιωάννου ή του Κώστα Σωτηρίου στο «Euroleague Show». Πάρε, λοιπόν, και μια Κατερίνα Αναστασοπούλου δίπλα, να σε γλυκάνουμε λίγο.

Αν γουστάρεις λίστες με Ελληνίδες, δες και τις πιο εμβληματικές των '90s εδώ 

Δεν μπορείς ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ να καλύπτεσαι αισθητικά από τον Γιαννίκο Δούσκα. Θες και την Κουντουριώτη σου.

Και πόσα άλλα τέτοια παραδείγματα. Πόση υπομονή κάναμε να τελειώσει ο Βαρούχας τις αναλύσεις του και τα «εδώ βλέπουμε μία φάση, έχουμε πει 100 φορές», για να απολαύσουμε λίγο Χριστίνα Βραχάλη. Και φυσικά ποιοι «διάσημοι» Ντάνος και Σπαλιάρας, όταν στην ομάδα έχεις την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αλλά τι λέμε; Κι εμείς εδώ γουρουνοκεφαλές δεν είμαστε; Γι’ αυτό, με το ένα χέρι κρύψε τη φωτό του Κώστα Βαϊμάκη, του Ντίνου Ρητινιώτη, του Κώστα Χρήστου, του Χρήστου Μπαρούνη και του Χρήστου Κάβουρα, άσε τη Γωγώ Φούντα στο… ξέφωτο και τσέκαρε τις 9+1 πιο μάχιμες αθλητικογράφους που επιλέξαμε για σένα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved