Με ποια από τις 5 του Nomads θα βγάλεις κάλλους στα δάχτυλα;

*Στέλνοντας SMS για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ξεκινάει σήμερα το Nomads, το πολυαναμενόμενο (για τους άλλους) ριάλιτι του ΑΝΤ1 που έρχεται να καλύψει το στερητικό σύνδρομο που βάρεσε ένα ολόκληρο έθνος από την ημέρα που μας τέλεψε το Survivor

Από ότι ακούμε το Survival που παίζεται στις οθόνες του Ε, δεν το βλέπεις ούτε αν σε έχουν πετάξει στην απομόνωση στον Κορυδαλλό και ο διευθυντής σε γουστάρει τόσο που κάνει τα στραβά μάτια αφήνοντάς TV μέσα στο κελί σου.

Λογικό, λοιπόν, να περιμένουν όλοι πως και πως να πάρουν την τζούρα τους από ένα ριάλιτι της προκοπής. Το Nomads φαίνεται πως θα είναι τέτοιο, καθώς αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο κάστινγκ για να καταλάβεις πως έχει γίνει σοβαρή δουλίτσα. Ειδικά στο γυναικείο πληθυσμό και δη στην ομάδα «ΦΩΤΙΑ» γίνεται το έλα να δεις και πολύ τον ζηλεύουμε τον μπαγασάκο τον Μαυρίδη που τα σιχαινότανε αυτός τα ριάλιτιζ αλλά, να μωρέ, κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η κουφάλα η ζωή και θα συμμετάσχει τελικά με μεγάλη του χαρά στο ξαδερφάκι του Survivor. 

fotia 682x384

Και τον ζηλεύουμε γιατί θα έχει την ευκαιρία να κάνει στενό παρεάκι με την ακόλουθη ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΗ πεντάδα, για κάθε ένα από τα μέλη της οποίας οι συντάκτες μας πέρνουν ξεκάθαρη θέση -και περιμένουν στο τέλος του άρθρου τη δική σου ψήφο για να κάνουνε σούμα.

 

1. Την Μαντώ Γαστεράτου ο Κώστας Χρήστου

Με την Μαντώ έχουμε παρελθόν. Γνωριστήκαμε το 2007 σε μία καφετέρια στη Γλυφάδα. Ήταν η πρώτη μου συνέντευξη που μου ανέθεσαν όταν δούλευα στο ΜΑΧΙΜ και παράλληλη η δική της πρώτη φωτογράφηση που έκανε ποτέ σε περιοδικό. Δύο νεούδια δηλαδή, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, συναντήθηκαν και τα είπαν όμορφα. Ωραίο κορίτσι η Μαντώ (γι’ αυτό και έφτασε μέχρι τα καλλιστεία της Σταρ Ελλάς άλλωστε) και κυρίως χαβαλέ τυπάκι. Δεν της αρέσουν οι καθωσπρεπισμοί και δεν μασάει τα λόγια της. Η μαγκιά είναι πως αυτόν τον χαρακτήρα τον διατηρεί μέχρι και σήμερα. Δεν έχω ιδέα αν θα τα καταφέρει στο Nomads αλλά στηρίζω.

upl59cb553e3c800

 

 

2. Την Βασιλική Μιλλούση ο Γιώργος Πολυμενέας

Οι γυναίκες που εκπροσωπούν τη show biz είναι όλες τους μία και μία. Κάποιες από αυτές μάλιστα έχουν γράψει χιλιόμετρα στις ανδρικές φαντασιώσεις. Προσωπικά όμως νιώθω μια μεγαλύτερη έλξη για εκείνες που μπορούν να πετύχουν όλα τα παραπάνω αλλά δεν κραυγάζουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Βασιλική Μιλλούση, η οποία ξέρει πώς να ισορροπεί (είδες τι έκανα εδώ, Μιλλούση> αθλήτρια δοκού ισορροπίας> ισορροπεί) ανάμεσα σε θηλυκότητα και αθλητικότητα. Και παρά το γεγονός ότι είναι μικροκαμωμένη και ίσως πιο girly, είναι μαθημένη στα δύσκολα και δεν μασάει.  Για όλα τα παραπάνω στηρίζω Μιλλούση. Και για έναν ακόμα λόγο: είμαστε συνομήλικοι και με κάτι τέτοια πάντα κολλάω διότι σκέφτομαι ότι θα μπορούσε άνετα να ήταν το κορίτσι από το Γ2 που θα είχε κάψει την εφηβική μου καρδιά.

upl59cb54c7cd18d

 


3. Την Εύη Ιωαννίδου ο Γιώργος Ρομπόλας

Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει αυτή η φωτογραφία που αξίζει όσο χιλιάδες αποθεωτικές λέξεις. Επίσης είναι και εκείνη η δεδομένη αγάπη προς τις μελαχρινές που μετατρέπεται σε καψούρα κι έρωτα όταν έχουν έντονα μεσογειακά στοιχεία. Για να γίνει οπαδική τρέλα αν προστεθούν και κάποια έξτρα χαρακτηριστικά: σχιστά μάτια, σαρκώδη χείλη. Κι η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα το νεαρό μοντέλο από τη Βέροια –πέρα από όσα αλίευσε για το site ο ρεπόρτερ θηλυκών Μπάμπης Κόλλιας. Είμαι σίγουρος όμως πως αν με ρωτούσαν εκεί στο Nomads, εμένα τον μέσο τριαντάρη θεατή, κάπως έτσι θα περιέγραφα την ιδανική άγνωστη γυναίκα που θέλω να σκάσει μύτη στη «ζούγκλα» της ελληνικής τηλεόρασης.

ioannidou 500

 


4. Την Όλγα Πηλιάκη ο Ντίνος Ρητινιώτης

Μου λένε «έλα να ψηφίσουμε την πιο σέξι παίκτρια του Nomads», τους λέω «δεν ξέρω ποιες πάνε αφού, δώστε μου μια λίστα», μου λένε «τσίμπα την», βλέπω τη λίστα και τους λέω «αυτήν εδώ, την Όλγα την Πηλιάκη, τι να λέμε τώρα η τύπισσα είναι φωτιά!», μου λένε «αυτή είναι του Χανταμπάκη ρε», τους λέω «και πού να το ξέρω ρε μάγκες; Μπορώ να αλλάξω ψήφο τώρα που το έμαθα;», μου λένε «σε παρακαλώ πολύ, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα που ζητάς». Τι να κάνω ο δόλιος, έμεινα με το Ολγάκι στο χέρι. Αμαρτίες συζύγων παιδεύουσι τέκνα και ωραία πιπίνια, καλή ώρα…

upl59cb54d482a26

 

5. Την Χριστίνα Κολέτσα ο Νίκος Συρίγος

Γιατί οι βραδιές που μας έχει χαρίσει στο Fame Story ήταν βραδιές… ΠΑΣΟΚ. Τότε που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, τότε που τα μπουζούκια ήταν ανοικτά τις 6 από τις 7 μέρες της εβδομάδας, τότε που το Χριστινάκι έβγαινε στο πρώτο πρόγραμμα κι έπαιρνε όσα παίρνει σήμερα ο… Γονίδης. Για όλα αυτά και φυσικά επειδή είναι από… κορμί φωνάρα, θα την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Με τα δύο χέρια θα την ψηφίζουμε… Και με το δεξί και με το αριστερό. 

upl59cb551322ac4

Αυτά από εμάς. Για λέγε τώρα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved