11 Ελληνίδες θεές που σκλαβώνουν το Ίνσταγκραμ

Τα δικά μας κορίτσια δίνουν νέο νόημα στη φράση «ελληνικό καλοκαίρι».

Έχεις πάει για τα μπάνια σου; Έχεις πάρει την άδεια σου; Προσωπικά ναι, αλλά μεταξύ μας ακόμα και σε άδεια να είμαι δουλεύω αφού πρέπει να έχω τα μάτια ανοιχτά και να βλέπω τι παίζει. Για να μην παρεξηγηθώ δεν γκρινιάζω.

Το κορίτσια λοιπόν που τόσο πολύ έχεις αγαπήσει σε αυτή τη στήλη που η συντακτική ομάδα του Ratpack μού έχει εμπιστευτεί τη διακονία της (διότι τη γυναικεία ομορφιά οφείλουμε να την υπηρετούμε), είτε με τα φλαμίνγκο ή/και τους μονόκερούς τους είτε χωρίς, ξέρουν να ζουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Από Μύκονο μέχρι Σκιάθο και Κρήτη, κάθε μία με τα γούστα και τις προτιμήσεις της. Βγαίνουν, διασκεδάζουν, χορεύουν, κάνουν βόλτες με κότερα, πίνουν ποτά σε ωραίες πισίνες επισκέπτονται απόμερες (ή και καθόλου απόμερες) παραλίες ή έχουν αϋπνίες. Να σαν την Έλενα Μπίλιτς για παράδειγμα:

Για να σε κουράζω, μάζεψα 12 πανέμορφες Ελληνίδες που παίζουν μπάλα στο Instagram και σου παρουσιάζω το καλοκαίρι τους. Με κάποιες είχαμε ασχοληθεί και τον χειμώνα, όπως την Ρομίνα Πλάκου, την Ελένη Μπέρη ή τη Νικόλ Δεσποτοπούλου και τη Σοφία Καλμπάκη που μας έφτιαξε τη μέρα πριν λίγο καιρό. Δες πώς:

Και, ξέρεις, καλό είναι να έχουμε επαφές μαζί τους και το καλοκαίρι.

Όμορφα κορίτσια και καλοκαίρι. Τόσο απλό και τόσο σέξυ. Έχε και κάνα μπουκάλι νερό δίπλα σου (αν δεν είσαι στη θάλασσα, οπότε την έχεις εύκολη τη βουτιά).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved