Ποιος θα αγριέψει τη Νικόλ Δεσποτοπούλου;

Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι άνδρες από τα αγοράκια.

Δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, εγώ όμως ήδη φορτώνω στο κινητό τη δισκογραφία της Ριάνα. Γιατί; Γιατί κάπως θα πρέπει να σπάσεις τον πάγο με την Νικόλ Δεσποτοπούλου που δηλώνει ορισμένη φαν της «Riri». Ωστόσο, επειδή το φοιτήτρια αισθητικής από το Μενίδι είναι μόλις 19 ετών ίσως να εκτιμήσει τις όποιες γνώσεις σου στο old school hip-hop, αφού δηλώνει λάτρης του είδους. Άρα μαζί με τη Ριάνα κατέβασε το λαπτοπ και το «The Get Down» για να σου βρίσκεται.

Επίσης, καλό είναι να έχεις να προτείνεις και αρκετές επιλογές για τη βραδινή σας έξοδο, διότι η Νικόλ δεν έχει στέκι, πηγαίνει συνέχεια σε διαφορετικά μέρη επειδή βαριέται τα ίδια και τα ίδια.

Παρόλα αυτά, μην νομίζεις ότι θα ξεμπερδέψεις έτσι εύκολα μαζί της. Στο Instagram θα την βρεις ως classy savage (ας το αποδώσουμε «κλασάτη αγριάδα»). Και αυτή είναι μάλλον όχι μόνο η πιο ακριβής περιγραφή που μπορεί να κάνει για τον εαυτό της, αλλά και η πιο γοητευτική υπόσχεση που μπορεί να δώσει στους followers της. Κάνε της like, αλλά φρόντισε να μην την αγριέψεις. Θα το κάνει όταν θέλει εκείνη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved