Instagram Η Cameron Vallière ποντάρει τα πάντα πάνω στο “9”

Είναι ο τυχερός της αριθμός και έχει κάθε λόγο να το πιστεύει.

Γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1999 και αυτός είναι πραγματικά ο λόγος που θεωρεί το “9” τον αγαπημένο της αριθμό. Οφείλει το μικρό της όνομα στην ηθοποιό Cameron Diaz, η οποία αποτελεί την αγαπημένη ηθοποιό των γονιών της. Λατρεύει το bodybuilding και το θεωρεί εθιστικό. “Το δεύτερο πιο εθιστικό πράγμα στον κόσμο μετά το bodybuilding, είναι το shopping. Λατρεύω να αγοράζω ρούχα και να δοκιμάζω συνέχεια διαφορετικά στιλ”. 

Δυναμική και φιλόδοξη η Cameron Vallière θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Diane Leyre. “Το πιο βασικό χαρακτηριστικό είναι η αποφασιστικότητά μου. Όταν εντοπίζω έναν στόχο θα κάνω τα πάντα για να τον πετύχω. Είμαι 24 ετών και είπα αμέσως ναι. Αυτή τη φορά, μπήκα πιο δυνατός. Είμαι 23 χρονών και έχω συσσωρεύσει μια συγκεκριμένη εμπειρία ζωής που μου επιτρέπει να έχω τεράστια αυτοπεποίθηση. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Όταν πήγαινα γυμνάσιο, είχα πάθει ακμή και το πρόσωπό μου είχε γεμίσει σπυράκια. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνω μοντέλο αλλά να που σήμερα η ζωή είχε άλλα σχέδια για μένα. Και εγώ τα εκπλήρωσα”.

Εκτός από το modelling, δηλώνει και influencer, με το προφίλ της στο Instagram να το ακολουθούν κάτι περισσότερο από 50.000 χρήστες. Οι λόγοι; Στην gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved