Instagram Πρώην «Άγγελοι» της Victoria’s Secret φοράνε τα δικά σου σκουπίδια και κάνουν χαμό

Τα «κουρέλια» ποζάρουνε ακόμα.

Αυτά τα reunion καλό είναι να γίνονται. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εκείνα που σιχαίνεται να συμμετέχει ο Γιάννης Μπέζος και δίκιο έχει μεταξύ μας. Και αφού συμφωνήσαμε και με τον Γιάννη Μπέζο, ας περάσουμε σε κάτι που σίγουρα θα συμφωνήσουμε όλοι: Πως αυτό το reunion των πρώην μοντέλων της Victoria’s Secret είναι ένα δώρο στον ανδρικό πληθυσμό.

Οι Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Martha Hunt, Elsa Hosk, Lily Aldridge, Lais Ribeiro και Leomie Anderson συναντήθηκαν ξανά όλες μαζί μετά από καιρό για χάρη του περιοδικού More or Less. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του περιοδικού σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε μία sexy και παιχνιδιάρικη φωτογράφιση, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα σοβαρό μήνυμα. Δύσκολος συνδυασμός; Ξεκάθαρα. Το κατάφεραν; Με τεράστια επιτυχία.

Αλλά αντί για σέξι εσώχουρα, οι πρώην «Άγγελοι» φόρεσαν ανακυκλωμένα εσώρουχα από αλουμινόχαρτο, παλιές εφημερίδες, κουκλάκια από χρησιμοποιημένα παιχνίδια και μπαγιάτικα καρβέλια ψωμί.

Με λίγα λόγια, τα δικά σου σκουπίδια έγιναν ένας θησαυρός όταν φορέθηκαν από τα καλύτερα supermodels του πλανήτη.

Όπως υπογραμμίζει η New York Post, η Swanepoel επέστρεψε στις ημέρες που ήταν «Άγγελος» της Victoria’s Secret, με φτερά φτιαγμένα από σακούλες σκουπιδιών μαζί με ένα sexy δερμάτινο ολόσωμο φορμάκι. H Ambrosio έφερε μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση με ένα κομμάτι «Frankentoys» φτιαγμένο από λούτρινα αρκουδάκια και παιχνίδια που αγοράστηκαν στο eBay.

Οι άνθρωποι που τρέχουν το project του «More or Less» θέλησαν να στείλεουν ένα σημαντικό μήνυμα αλλά μ’ ένα πιο παιχνιδιάρικο τρόπο. Παντρεύοντας άψογα το χιούμορ μ’ ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, όπως το περιβαλλοντικό, ελπίζουν να το κατάφεραν. Πάντως δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις ότι δεν προσπάθησαν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved