Η Νάνσυ είναι από τις γυναίκες που εύχεσαι να κάνουν μπροστά σου διάδρομο

Πες την αλήθεια. Για κάτι τέτοια γράφτηκες γυμναστήριο.

Ανοίγει σιγά-σιγά ο καιρός και κάμποσοι από εσάς θα έχετε ήδη τρέξει σε κάποιο γυμναστήριο για να πείτε το «ναι» σε εκείνες τις ρημαδοπροσφορές που κατέκλυζαν από το προηγούμενο καλοκαίρι το κινητό και το mail σας. Από εσάς τους «κάμποσους», μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε δύο κατηγορίες ανθρώπων: Από τη μία πλευρά, εκείνοι που είναι αφοσιωμένοι στο στόχο τους και γράφτηκαν για να δουν τα δικέφαλά τους να φουσκώνουν και τα σιξ παξ τους να ψιλοδιαγράφονται πάνω από την αποτυπωμένη στην κοιλιά τους χειμερινή λαιμαργία και σε εκείνους που ξαφνικά θυμούνται πως τέτοια περίοδο αρχίζει και σκάει στα γυμναστήρια της χώρας φουλ γυναικομάνι κι ως εκ τούτου επιθυμούν να ρίξουν μερικά από τα βέλη του έρωτά τους μέσα στο χώρο με τις μπάρες και τα ελλειπτικά μηχανήματα. 

Τους πρώτους τους αφήνουμε στην ησυχία τους και αν βρέθηκαν κατά λάθος σε τούδω δω το άρθρο, τους επαναφέρουμε στον ίσιο δρόμο στέλντοντάς τους ντουγρού στην γυμναστηριακή κατηγορία του Ratpack.

Στους δεύτερους, ήρθε η ώρα να συστήσουμε την Νάνσυ.

Screenshot 2017 02 28 15.39.02

Προσωπάκι αγγελοδιαβολικά πλασμένο, οπωσδήποτε ερωτεύσιμο, αναμφίβολα τραβηχτικό, το οποίο ως γνήσιο τζάνκι της γυμναστικής, αρέσκεται να μοιράζει πόνο και να καίει θερμίδες καθημερινά.

Το ανεξάντλητο σκάουτινγκ της ειδικής μας ομάδας, μας πρόετεινε το λογαριασμό της στο Instagram όπου με λύπη διαπιστώσαμε πως σπάνια το εμφανίζει -το προσωπάκι της. Η ίδια προτιμά να δίνει έμφαση στο σώμα της και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από το αποτέλεσμα που προκύπτει.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved