Assosiated Press Olga Kurylenko: Η μόνη γυναίκα που απαρνήθηκε τον James Bond

O 007 του Daniel Craig την έχει ακόμα απωθημένο από το «Quantum of Solace».

Έχει δείξει και αποδεδειγμένα ότι δεν φοβάται να βγάλει τα ρούχα της. Άλλωστε αν έχει μείνει για κάποιο λόγο στη συνείδηση του κόσμου, αυτό δεν είναι για το σπάνιο ταλέντο της στο «γυαλί», αλλά για τη σέξι εμφάνιση και κυρίως τους αισθησιακούς της ρόλους. 

Έστω και αν στο Black Widow της Marvel έπαιξε την main villain.

Αυτή είναι η Olga Kurylenko.

 

 

Η Ουκρανή καλλονή, που μεγάλωσε στη Σοβιετική Ένωση και έγινε μοντέλο μόλις στα 14 της χρόνια, κατάφερε με όπλο τα πράσινα μάτια και το αισθησιακό της ύφος να γοητεύσει πολύ κόσμο και η φήμη της άρχισε να εξαπλώνεται και εκτός συνόρων. 

Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Γαλλία όπου υπέγραψε συμβόλαιο με το καλύτερο πρακτορείο μοντέλων του Παρισιού, αλλά πολύ σύντομα θα χρειαζόταν να περάσει και άλλα σύνορα. Όχι όμως εκείνα της Γαλλίας αλλά του μόντελινγκ. Η υποκριτική την καλούσε και σύντομα εμφανίστηκε σε μια γαλλική ταινία. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε μικρές παραγωγές και υποδυόταν μοιραίες γυναίκες καθώς δεν δίσταζε να εμφανίζεται γυμνή μπροστά στο φακό.

Κάπως έτσι θέλαμε να τη δούμε στο «Hitman» αλλά ο Timothy Olyphant ήταν απασχολημένος με την αιματηρή Σταυροφορία του, ενώ ως Camille Montes στο πλευρό του Daniel Craig δεν είδαμε σχεδόν τίποτα. Ίσως είναι το μόνο Bond Girl που δεν ανήκε ποτέ στον διάσημο πράκτορα.

 

 

Ύστερα εμφανίστηκε στην γαλλική «L'Intervention» όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές, στο «The Room», στο «The Courier» πλάι στον οσκαρικό Gary Oldman ενώ ήταν δάρθηκε αρκετά στο Black Widow με την Scarlett Johansson.

 

 

Σκηνοθέτες και παραγωγοί επιμένουν να της προτείνουν να γδύνεται, αλλά εκείνη το αποφεύγει προκειμένου να προστατεύει τον εαυτό της.

Σήμερα κλείνει τα 43 της χρόνια αλλά το βασικό σέξι συστατικό (για την ακρίβεια παρουσιαστικό) της, δεν εξαφανίστηκε ποτέ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved