Αυτή είναι η στάση που θα ξεπαστρέψει το πέος σου

Και δεν είναι αυτή που νομίζεις, λένε οι έρευνες.

Είναι ωραίο να πειραματίζεσαι στο σεξ, να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και πράγματα που ξέρεις ότι θα αρέσουν και στους δύο. Από την άλλη καλό είναι να μπαίνει και ένα μέτρο. Γιατί όλοι θέλουμε να περάσουμε μια καυτή νύχτα στο κρεβάτι –αρκεί αυτό να μην είναι του Νοσοκομείου.

Τα κακά νέα είναι πως η στάση που προκαλεί τους περισσότερους τραυματισμούς στα ανδρικά πέη είναι μια πολλή αγαπημένη στάση των ανδρών και των γυναικών, το doggystyle.

Κι όμως, πολλοί πιστεύουν πως όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να τραυματιστούν καθώς δεν έχουν τον έλεγχο του ρυθμού και της έντασης της κίνησης, τα στατιστικά όμως τους διαψεύδουν.

Σε έρευνα του βρετανικού εθνικού συστήματος υγείας, καταγράφηκαν για το 2016 18 περιστατικά τραυματισμών πέους λόγω της συγκεκριμένης στάσης, τα περισσότερα με διαφορά από τις άλλες στάσεις.

Ωραία όλα αυτά, αλλά πώς καταλαβαίνεις ότι κάτι κακό έχει συμβεί εκεί κάτω; Κατ’ αρχάς από τον πόνο. Αλλά και πέρα από τον πόνο, ακούγεται και ένα «κρακ».

Το νου σου, λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved